- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz
Medvebocs26 #21996 üzenetére
A smart értékekhez nem nagyon értek. De nekem is van 75% os hibás hdd-m és már egy éve nem romlott de az első pár nap alatt zúzott le annyira. Volt egy WD hdd-m nem volt rajta smart valahogy eltünt és lefuttattam a sentinelt jó volt utána egyszer véletlen leejtettem és kb 30% nál lett hiba több is kb ott mint neked.
Mint már egy párszor írtuk estoolal kellene megnézni hogy az mit dob rá ha hibát akkor csak adatra használd és olyanra ami nem kell feltétlen , ha lefut hiba nélkül akkor sztem nem lesz probléma de azért hagyd fent a sentinelt ha valami mégis történne az úgyis jelezni fog ha romlik az állapot vagy kritikus lesz. Egyébként észre vettél valami lassulást vagy fagyást a hdd miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest