Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Atla senior tag válasz  gbal65

üzenetére gbal65

üzenetéreElég érdekes megoldás.  
 Nállam ugy van megcsinálva Samsung f1,hogy az 5 colos meghajóhelyekre /ahol a DVD író is van/ az író feletti helyre van kikötve.Amit itthon találtam,az asszonynak a melltartó pántja,
 ugynevezett szilikonpánt.Ezeket megvagdosva szépen átfüztem a csavarok heleyein,oldalról be aztán alulról ki,majd kikötöttem négy helyen.
 Olyan stabilan áll mint Katiban a gyerek,és nagyon bevállt a szilikonpánt mert kellően rugalmas,és erős.Persze nem mindegy melyiket veszed,mert van olyan ami nagyon átlátszik,az nem annyira rugalmas,meg van ami picit fehér színű,na az a jó választás.Leginkább a tejgumihoz tudnám hasonlitani,de annál azért erősebb.A Samsung merevlemezek köztudottan elkezdenek berezonálni,és ilyen lüktető rezonáló hangot kiadni.Ezt elkerülendő megoldások egyike a te és az általam használt kikötözés. 
 Persze van erre rengeteg megoldás,a miénk a költséghatékony ötletek egyike. 
 Ja és hogy válasszoljak is,nekem igy van használatban 1.5 éve és semmi baja.
 De neked azt javaslom,hogy a gépben jobb helye lenne,és valami gumis dolgot használj ha tudsz mert a cérna nem túl meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest