Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
phaet0n #19355 üzenetére
Ahogy Liksoft mondja, nekem is így oldódott meg.
Ez szerintem valami Win 7 (bug?) lehet, mert több gépben és több winyoval jártam már így.(#19356) phaet0n
Végig kéne gyilkolni, hogy minél több sectort minősítsen bad nek, mert ha egy bizonyos küszöböt elér, akkor cserélni fogják.
Nyugodtan küld végi a samu progiját rajta, akkor is ha végig hibát ír, fusson le az egész ez a lényeg.(#19350) heetomi
Hát akkor lövésem sincs, hogy mi lehet a gikszer, mert 7 esben de már a vistában is úgy dolgozik a defrag, hogy elösször kiírja az új helyre és utána törli a régiről.
Tehát elvileg egy áramszünet miatt az egész particónak nem kéne elszállnia. -
phaet0n
tag
válasz
phaet0n #19355 üzenetére
Nos.
HdSentinel szerint 97%-os.
Aztán lefuttattam a samsung EStoolját. Drive diagnosticnál az ilyen Read DMA, Check S.M.A.R.T., Spin Up/Down tesztek Pass!-t kaptak, de aztán a simple surface scannél "ECC error"-t írt, aztán Write verify Pass, és a random surface scannél végig error (ha jól emlékszem) LBA és egy szám ismétlődött kb. 20 percen keresztül. Ezek után leállítottam a vizsgálatot, bad sectort írt ki a jelentésnél.
Ezután még itt az estoolban megpróbáltam low level formatot, erase mbr-t, de mindenre csak ecc errorral reagált, így hagytam az egészet.
Adatok nem voltak rajta, úgyhogy amiatt nem fáj a fejem.
Garanciába visszaküldhetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest