Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Ezt meg majdnem elfelejtettem:
A ház előtt, a fal közelében elefántláb vastagságú elektromos kábelt fektettek le (állítólag a troli miatt), és ez sajnos 2-3 méterre esik a géptől (meg az ágyamtól is!)
Okozhat gondot vagy az új elosztóm megvédi a gépet, ha engem nem is? Hogyan ellenőrizhetem házi módszerrel biztonságosan, hogy a konnektor földelése nem sérült-e meg? Elég közel dolgoztak hozzá, remélem, nem lett baj. -
galóca18
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Szia!
Végre vettem zavarszűrős elosztót, csak nem vagyok benne biztos, hogy mit hová kell dugni. 3-3 konnektor van rajta:
a) max. 16A, 3500W túlfesz. ellen védett, nem kapcsol le, nincs hálózati szűrő
b) max. 6,3A, 1450W túlfesz. ellen védett, a biztosítéknak köszönhetően lekapcsol túlfeszültség esetén, van hálózati szűrő.Azt írja, hogy a monitort a biztosítékkal ellátott aljzatba kell dugni, tovább nem részletezi ugyan, de én arra gondoltam, hogy a gépet is ebbe kell dugni, nem pedig abba, ami ugyan védett szintén, de nincs hozzá biztosíték és így nem kapcsol le baj esetén. Meg valószínűleg minden mást is ebbe volna érdemes. Ugye? Viszont 3-nál több holmim van: gép, monitor, hangszóró, USB hub, nyomtató, modem. Szerintem kihagytam valamit. Segítenél, hogy mit hová?
És a korábbi dilemmám is áll még:
Hogyan lehetne a legkíméletesebben átmásolni a vinyóról az adatokat? Ha egy szuszra próbálnám, hogy mielőbb elkeszüljön vagy ha néha pihentetném, hogy tudjon hűlni? Vagy egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Okozhat gondot vagy az új elosztóm megvédi a gépet, ha engem nem is? Hogyan ellenőrizhetem házi módszerrel biztonságosan, hogy a konnektor földelése nem sérült-e meg? Elég közel dolgoztak hozzá, remélem, nem lett baj.