Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz
liksoft #16571 üzenetére
Ezt meg majdnem elfelejtettem:
A ház előtt, a fal közelében elefántláb vastagságú elektromos kábelt fektettek le (állítólag a troli miatt), és ez sajnos 2-3 méterre esik a géptől (meg az ágyamtól is!)
Okozhat gondot vagy az új elosztóm megvédi a gépet, ha engem nem is? Hogyan ellenőrizhetem házi módszerrel biztonságosan, hogy a konnektor földelése nem sérült-e meg? Elég közel dolgoztak hozzá, remélem, nem lett baj.
-
galóca18
tag
válasz
liksoft #16571 üzenetére
Szia!
Végre vettem zavarszűrős elosztót, csak nem vagyok benne biztos, hogy mit hová kell dugni. 3-3 konnektor van rajta:
a) max. 16A, 3500W túlfesz. ellen védett, nem kapcsol le, nincs hálózati szűrő
b) max. 6,3A, 1450W túlfesz. ellen védett, a biztosítéknak köszönhetően lekapcsol túlfeszültség esetén, van hálózati szűrő.Azt írja, hogy a monitort a biztosítékkal ellátott aljzatba kell dugni, tovább nem részletezi ugyan, de én arra gondoltam, hogy a gépet is ebbe kell dugni, nem pedig abba, ami ugyan védett szintén, de nincs hozzá biztosíték és így nem kapcsol le baj esetén. Meg valószínűleg minden mást is ebbe volna érdemes. Ugye? Viszont 3-nál több holmim van: gép, monitor, hangszóró, USB hub, nyomtató, modem. Szerintem kihagytam valamit. Segítenél, hogy mit hová?
És a korábbi dilemmám is áll még:
Hogyan lehetne a legkíméletesebben átmásolni a vinyóról az adatokat? Ha egy szuszra próbálnám, hogy mielőbb elkeszüljön vagy ha néha pihentetném, hogy tudjon hűlni? Vagy egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest