- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Ciripke #15292 üzenetére
Na most jutottunk oda, hogy értjük egymást.
NEM viccnek szántam. Ugyanis ha gond van, azt pontosan célszerű definiálni, és részletesen elmondani. A kapkodás (és okoskodás, hogy pénzt spóroljunk) mindig rossz tanácsadó!
A másolatot másik drive-ra kell elkészíteni olyan programmal, ami a hibát is átviszi. Ezért javasoltam a COPY parancsot, hátha az képes még ma is rá (régen tudta). Vagyis aktív ötletet is adtam. Igaz, nekem más eszközeim vannak ugyanerre, de gondolom annyit nem ér meg, hogy adatmentéses szakemberhez vidd. Viszont sok csiszetelés után már lehet, szaki sem tud segíteni.
Imádom, mikor az adatok visszaszerzésekor az adat értéke pár forint. Utána kiderül, pár tizest is megér. Végül "minden" pénzt. Igaz, addigra olyan állapotban van, hogy az esetek túlnyomó többségében már menthetetlen. Kérdezz meg más adatmentéses szakembert is. Vagyis: először is fontos volt, mikor szaki számára még menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest