Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
liksoft #14331 üzenetére
Sejtettem én, hogy ez így nem kerek, de valamit akkor sem értek... És tulajdonképpen ez az amit keresek, választ erre a kérdésre:
Az előző winyó 900mA-es volt, akkor az miért nem hasalt el ugyan ezekkel a hibákkal?
Ha jól értem amit írtál és amin megrökönyödtél akkor, elvben egy USB kábelen annak sem lett volna szabad jól működnie, pedig mint mondottam volt 3 évig bírta minden gond nélkül, adatvesztés egyszer sem volt.
Tovább megyek, ezzel a felállással több gépen is használtam, noti-kon, PC-ken és soha sehol nem volt gondom a tápellátással.Mikor kiszemeltem az új winyót megnéztem és összehasonlítottam az adatlapjaikon található értékeket, és ezek szerint pont ezt az arányaiban kevesebb többlet terhelést nem tudja már az USB... Ezt sejtettem már akkor is amikor a kérdést feltettem, de most, hogy nálam, a dologhoz jobban értő is megerősítette a gyanúm (feltéve, hogy PC-ben, NEM PC-re dugva, hanem beszerelve jó lesz), nagyon úgy fest, szereznem kell egy olyan kábelt mint amit mutattál.
Így remélem már sikerült jobban megfogalmaznom a problémakört...
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest