Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Még régebben így teszteltem, de nem ez volt a lényeg, régebben sokféle programot is kipróbálgattam, hamar leamortizálódott a rendszer. Legalább két XP-t tartottam két partíción, egyikkel bármikor töröltem/formáztam a másikat, mentésből visszamásoltam, így egyszerűbb volt új oprendszert előállítani, simán Total Commanderrel. Bár az egész multiboot a Win98 időkből gyökerezett, az XP már jobban bírta a gyűrődést.
Ghost sem sokkal nehézkesebb, de egyébként a Ghost mentés a fájlrendszert is tartalmazza, visszaállítja ugyanúgy. Hacsak valaki ki nem csomagolja a Ghost Explorerrel.
Vagy vannak a WinPE alapú boot-CD megoldások (BartPE, Hiren's CD, utóbbin most már Mini XP is van), de ezeket ritkábban használtam. WinPE előnye például a Linux-alapú CD-khez képest, hogy XP-kernel, illetve rendszer fut rajta, az NTFS-t biztosan jól kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi