Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz Gézengúz #1690 üzenetére
Á nem szeretnék belenyúlkálni a hangba, mert akkor biztos torzulna. Max tekerek mégegyet a hangerőn
Nekem rx-v457-em van és elégedett vok vele összességben. Persze nem high end cucc, de nekem egy darabig meglesz tuti. Csak nem szabad meghallgatni vmi komoly rendszert, mert akkor rögtön ráizgul az ember -
Osynho
addikt
válasz Gézengúz #1695 üzenetére
Nincs hdmi, mert régi modell. Akkoriban még nemvolt divat Tudásban azért jobb, mert a 3as széria a belépő szint. A 363as 5.1es, szal nem tudhatja a 6-1es hangzásokat sem
Nekem tetszik a hangja, nemcsak a hd filmek alatt, hanem egyébként is. Ha sima jack-RCA kábellel kötöm össze a géppel, érezhetően tompább, kevésbé dinamikus a hangja. Ráadásul a digit kimenettel a hangkari csak "átnyomja" a jelet, nem nyúl hozzá, mindent az erősítő dekódol.[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
válasz Gézengúz #1698 üzenetére
Pl.: Triman show nfo-jában ott van hogy level 4.1 de mégsincs DXVA gyorsítás
Forras nfo:
===========
Format : Matroska
Play Time : 102m 16s
Video Codec : x.264, L4.1
Bit rate : 9766 Kbps
Width : 1920 pixels
Height : 1080 pixels
Aspect ratio : 1.85:1
Frame rate : 23.976 fps
Audio Codec : AC3
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Language(s) : English
Subtitles : English
Size : 7.48 GB -
PuMbA
titán
válasz Gézengúz #1823 üzenetére
"ha szabvány 4.1 level szintű hd-kat nézel akkor a vidkártya mind fogja Neked hardveresen dekódolni.........."
Ez már egy ideje nem így van.Legújabb videókártya driverekkel már hót mindegy milyen level.Nekem megy level 5.1-es és level 3.0-ás is DXVA-val.[ Szerkesztve ]
-
_Yvorl_
tag
válasz Gézengúz #1823 üzenetére
koszonom a valaszokat ezt a 4.1 et tenyleg nem toom.kicsit kifejthetned boveben.
tudom hogy uj grp jobb lenne de most anmyagiak nem engedik sajna ezert keresem a kompromisszumos megoldasokat ideiglenesen.
a gondom csak az hogy kaptam tesztelni egy karit 3850 de procirol nem latom hogy levenne a terhelest tenyleg jobbak vele a hd k sot meg az 1080 pt is viszi de mintha nem hasznalnaki teljesen amit tud a kari mert a proci ugyanugy erolkodik masok meg azt irtak ilyen 20 % ot levesz minimum a procirol egy ilyen kariYou can't teach new tricks to an old GOD!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gézengúz #1847 üzenetére
Kapásból csomó filmet tudok mondani,ami megéri,de most csak egyről van szó: The Dark Knight,főleg azért,mert oldalról szedem full sebességgel és hamar lent lesz,főleg azért,mert eszméletlen film,és legutolsó sorban azért,mert a film 1/4-e imax kamerás,vagyis végre teljes képernyőn megy a full hd film.
Ha lesz végre bd olvasóm, tuti megveszem.Fori23: Kösz!
Még annyi,hogy ebből majd tudok valahogy lemezképet csinálni,hogy könnyebb legyen a tárolás?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gézengúz #1863 üzenetére
Vannak filmek amik megérnek ennyit,biztos neked is vannak örök kedvenceid
Htpc-ben meg van 2tera az 1080p-s filmeknek.
Ha meg már olcsó lesz a blu ray olvasó és lemez,jöhetnek azok is.
Egyébként mennyi a bitrate-je egy blu ray filmnek?
Mert a legjobb,amit eddig láttam az 9700kbps volt.Még annyi,hoy mivel lehet mkv-ről levenni a hangsávot és másik mkv-ra felrakni(esetleg egy részletes leírást is mellé neten vhol)?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
band1103
őstag
válasz Gézengúz #1883 üzenetére
A rivatunert nem ismerem. A HD4550-esemmel a 8.12-es catyalyst tud GPU terheltséget is mérni.közben megnéztem a Suzumiya videót a mediainfo progival és tényleg L5.1-es és mégis viszi a 4550-es DxVA-ban. Mondjuk ez csak egy rajzfilm. Megnéznék egy L5.1-es rendes filmet is.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
iMaverick
addikt
válasz Gézengúz #1960 üzenetére
A video rendering fülön... Nekem ott van a legújabb BSPlayer-ben...
Más: ez a "melyik lejátszóprogramot használjam" téma elég szívás...
A 4 magos gépen (ezen dolgozom, játszom) nem gáz az MPC HC-t direktbe használni az MKV-hoz. Avi-hoz ott a BSPlayer.
A filmnézős gépembe direkt vettem iMedian UltraBay-t. Ehhez van távirányító is, meg lejátszó szoftver, AMI MEGHAJTJA AZ ELŐLAPI LCD-T IS....
Namost az a baj, hogy az MPC HC VideoDec-jét ugyan beregisztráltam a Windows-ba, a lejátszó program (iMedianHD) látja is a kodekek között, sőt használja is, csakhogy a belső videorendering-je nem képes úgy meghajtani azt, hogy legyen is DXVA alatta.
Még pontosabban: az új verziójú VideoDec-ben ki lehet pipálni, hogy DXVA-s vagy FFMPEG-gel nyissa meg a H264-et és a VC1-et... Namost ha a DXVA-s lehetőséget kipipálom, akkor megnyitja a filmeket, csakhogy nem hajlamos lejátszani!!! Az FFMPEG-sel viszont viszi... Szal érdekes a szitu.
Az UltraBay távirányítóját meg le nem cserélném, mert még egérként is használhatom. A géphez meg amúgy sincs egér+billentyűzet csatlakoztatva. (A VNC-vel meg elérek rajta minden mást.)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
válasz Gézengúz #2593 üzenetére
A CoreAVC előbb-utóbb fel lesz készítve az OpenCL-re (Ati). Akkor menni fog Ati-val is.
Jelenleg nem hinném, hogy a CoreAVC-sek foglalkoznak ezzel, mert jelenleg az OpenCL csak a HD4XXX-es széria sajátossága. Azt ígérték, hogy a régebbiek esetén is használható lesz egy újabb driverrel.
-
iMaverick
addikt
válasz Gézengúz #2649 üzenetére
Nem kötekedésként, de mostanában már nem gáz ha Ati-s az ember... Az új RELEASE-knél figyelnek a DXVA-ra... Legalábbis mostanság nem nagyon találkoztam olyan 1080p-s videóval, amit ne vitt volna a rendszer DXVA-val.
-
PuMbA
titán
válasz Gézengúz #2723 üzenetére
Nekem 1530-nél is szar (majdnem akkora a patch,mint az egész progi - no comment ) ,nem működik HD3200-zal rendesen a felskálázás,egyszer van egyszer nincs. Szerintem a legjobb PowerDVD a 6-os volt azóta egyre csak lejebb csúsznak,egy normálisan működő progit nem bírnak összerakni és ezért még 80 dolcsit is kérnek.Az ingyenes MPC-HC sokkal jobb nála(stabilitás és működés terén),nem beszélve arról ,hogy mi a fene 180MB abba a progiba(a sok szarság? ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest