Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
szürke
tag
Sziasztok!
Előhoznám megint a porszívó témát. Mi mostanság az ajánlott?
Más fórumon még a csapból is a Miele folyik, de ahogy itt vissza olvastam pár oldalt azért több márka/modell is szóba jött.Az én jelöltjeim:
Ezekről valakinek véleménye / tapasztalata?
Ezektől függetlenül mit ajánlanátok? -
szürke
tag
Ezt már csak érdekességnek:[link]
-
szürke
tag
Ha már mosó és mosogatógép, mik a vélemények/tapasztalatok a Hanseatic márkáról ami ugye a Miele csoport tagja / almárkája vagy milye?
[ Szerkesztve ]
-
szürke
tag
válasz Surda- #18165 üzenetére
Nekünk ilyen van:
http://www.arukereso.hu/fozolap-c4172/whirlpool/akm-528-na-p42567850/#velemenyekNincs vele bajunk, könnyen tisztítható! (mondom ezt mint férfi) Csomagban volt pb gázhoz is fúvóka készlet. Nem tudom most hogy van, de 2 éve mikor vettük akkor a beépíthető készülékekre a WP 4 év garit adott.
-
szürke
tag
válasz Kalandor #19170 üzenetére
Onlinemarkabolt.hu. ár+3x4900 ft.
Kedves telefonos néni/bácsi biztos elfelejtette említeni.http://m.onlinemarkaboltok.hu/marka-garancia
"A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, a gyári garanciás időszak lejárta előtt 90 nappal az INGYENES éves felülvizsgálás, amelyet munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri kiszállási díj ellenében lakásán DÍJMENTESEN végez el.
A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ
Felülvizsgálat DÍJTALAN!
Kiszállási díj 4.900 Ft / cím (egész Magyarország területén), melyet AZONNAL visszaadunk Önnek
vásárlás utalvány formájában." -
szürke
tag
válasz Kalandor #19172 üzenetére
Nem azt mondom hogy ne vedd tőlük, csak ezt az apróságot vedd figyelembe!
Nem tudom mennyire fontos a teljes körű gari, de ha a lényeg a lényeg akkor ez lehet alternatíva:
Vagy pl. a MM-nál épp nem a legolcsóbb, de vásárlástól számított fél éven belül van lehetőség ilyenekre:
[link]+nem elhanyagolható a 60 napos visszavásárlási gari ha netalán mégsem tetszene a gép.
Az árukereső pedig téves árat mutat a mall.hu-val kapcsolatban, jelenleg ott 109 899 Ft. Sajna itt nem találtam lehetőséget kibővíteni a garit.
Nem egy könnyű dolog az tény
-
szürke
tag
Miele:
[link]15313 hsz
Hétfőn érdeklődtem is a magyarországi vevőszolgálatnál hogy nincs-e tervbe nálunk is valami hasonló akció, de eddig több mint két nap kevés volt hogy válaszoljanak is.
-
szürke
tag
Üdv mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget!
Adott egy Whirlpool AWO/C 7321 mosógép és rá szeretnénk tenni egy Electrolux EW6C527P szárítót.
Már egy ideje nézegetem az összeépítő kereteket, de nem igazodom el rajta. (Csavaros, hevederes, állítható nem állítható, univerzális, stb... Sosem láttam még ilyet, elképzelésem sincs a dologról.)
Tudna esetleg valaki segíteni hogy melyik az ami nekünk a célnak megfelel?Előre is köszönöm!
-
szürke
tag
válasz poli27 #47046 üzenetére
Ez ha jól olvasgattam utána Whirlpool gépekhez jó. Csak mert valahol találtam olyan kommentet (nem konkrétan ezzel a termékkel kapcsolatban) hogy nem tudta a keret miatt a mosószer adagolót használni.
Mennyire lényeges a méret? Amit linkeltél az 60x60 a mosógép mélysége meg 57,5. Így a maradék kilóg és annyi? Ettől függetlenül nem veszít a stabilitásából? -
szürke
tag
válasz #42308056 #47054 üzenetére
Anno én itt találtam meg a választ:
[link]
Én is porzsák nélkülit kerestem, aztán lett egy zsákos. Nagyon nem bántam meg.Dluinet, Mielenek már van 99 900-ért is.
Szerk: Nyugodj meg, perzsák nem lesznek egyik fajtában sem...
(Imádom az okoskodó szövegjavítót én is a telcsin...)[ Szerkesztve ]
-
szürke
tag
-
szürke
tag
válasz #40553216 #47188 üzenetére
Erről majd egy múlva tudok saját véleményt mondani, ugyanis holnap lesz pont egy hete hogy vettünk egy szárítógépet. A terv az hogy tavasztól őszig marad a kinti szárítás.
Peppe79
Igen, kicsit fárasztóan sok számolgatás van az írásban, de szemléltetésnek jó szerintem.
-
szürke
tag
Sziasztok!
Elektromos főzőlap témában kérném a segítségeteket!
Addig megvagyok hogy vannak az indukciósak és a hagyományos (nem indukciós) kerámia főzőlapok, a működésük között a lényegi különbség is érthető.
De! Mi igaz abból hogy nem minden edénnyel használható az indukciós? (a serpenyőink kivételével szinte minden edény zománcozott és nem mai darabok...)
Tehát akkor indukciós kilőve?
Ha igen, tudnátok ajánlani hagyományos (nem indukciós) kerámia főzőlapot?
Előre is köszönöm a segítséget! -
szürke
tag
válasz BB9000 #77851 üzenetére
Tudja valaki esetleg hogy az eredeti hsz-ben említett Bosch PXX675DC1E -nek hány fázis kell? Sajnos a gyártói oldalon nem találok semmit ezzel kapcsolatosan...
Előre is köszi a választ! -
szürke
tag
válasz Endless #78560 üzenetére
Mi kb 2 éve vettünk egy LG hűtőt, szintén leírásban szerepelt hogy meg lehet fordítani a nyitás irányát, amit a boltban külön meg is néztek hogy úgy van-e.
Kiszállítás után gondoltam akkor le is tudom a dolgot mint anno a Zanussival. Nem boldogultam vele, leírásban semmi infó. Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot ahol közölték hogy nem tudnak adni semmilyen leírást, de ha kérem akkor tízen x ezer Ft-ért küldenek ki valakit aki megcsinálja. Persze hogy nem tetszett a dolog... majd a végén kinyögte hogy amennyiben saját magam fordítom meg az garanciavesztéssel jár.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest