- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahopka
újonc
Igen, a múltkor már írtál erről, én pedig visszakerestem az írásaidat 2019-ből. Meghallgattam a video-kat is. Az enyém nem olyan hangot ad, nyilván más típus. Az enyém ilyen pulzáló, lüktető jól hallható hangot ad ami a konyha ill. a lakás különböző pontjain különböző erősséggel hallható. Nagy kár volt kidobni a 25 éves működőképes Elux-ot, annak semmi hangja nem volt ugyanezen a helyen, és semmi, de semmi probléma nem volt vele a 25 év alatt. Van a garázsunkban egy Zanussi fagyasztóláda az már több mint 30 éves, hangtalan, az se látott szerelőt még (remélem nem kiabálom el).
Nem tudom mivel vannak tisztában vagy mivel nem a Liebherrnél, de mind a kettő probléma kellene, hogy legyen egy normális világban. Ha tudnak róla azért, mert nem tesznek semmit, ha nem tudnak róla akkor meg azért, mert milyen vezetés van ott ebben az esetben. A hang mellett vannak azért olyan -számomra- problémák ( a nyugdíjba menetelem előtt az utolsó 13 évben én vevői reklamációkkal foglalkoztam egy amerikai multinál-igaz ott cégek reklamáltak és nem egyéni emberek, sok mindent megtapasztaltam, hogy milyen kritikusak a vevők (főleg az ázsiaiak (LG, Huawei, BYD, Hitachi, Hisense, de kisebb nevek is )), is mint: az oldallemezek illesztésénél rés van, kilátszik a "szigetelő" hab (és ez szem előtt van!!!), hátul ez még borzasztóbban néz ki (az nincs szem előtt na de mégis..), a hőfokszabályozója olyan "laza", hogy az edények ki-be pakolásakor el lehet állítani (az első kettő az ilyen volt, a mostani az"szoros"-jó).
Egyébként erősen elgondolkodtam azon, hogy írok valami levelet eme termék minőségéről valami főmuftinak Ausztriába , bár értelmes választ, vagy egyáltalán választ nem várok, de legalább magamból kiírnám a dolgokat, hogy lássák, lenne tovább fejlődniük, ha jelen akarnak lenni ebben a szegmensben-(ha akarnak)-Persze egy fecske nem csinál nyarat, meg vannak felsőbb szempontok is azt jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest