Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
-
Formaster
addikt
Értem, akkor lehet meglepem magam karácsonyra És valakinek van tapasztalata, hogy mennyivel éri meg jobban az Isotek Prémium, mint a zöld Isotek Initium?
migabi24 mivel nem MO élek ne is keressetek, hogy szerezzek de az Initium kb 16-17k, a Premium cirka 27k.
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
Fejhallgatós rendszer kilőve az nem az én világom. Házimozit ahogy írtad is nem tudom teljes mértékben kihasználni panel környezetbe. Lehet hogy igazad van egy jó sztereó rendszer kiépítése lenne a legjobb megoldás.
(#325) hárásó: köszönöm!
(#329) alphamooncam: az enyém 78'-as építésű de már az előző tulaj 2008-ban egyszer felújította villanyhálózatot. Most szeretném átnézetni lakásfelújításkor az egyik villanyszerelő barátommal a teljes hálózatot. Köszönöm akkor szerintem megcsináltatom
-
kbhuinfo
tag
Mindent (osszes bemenet) vegigprobaltam es a source hdmi-re van allitva. A kabel onmagaban jo, mert a Tv es a box direktben osszekotve 4k-val megy szepen. Viszont a ket hdmi mar jelenthetne annyi jelromlast egyutt, hogy ne menjen, de tudtommal az erosito repeater is egyben, igy ez nem jatszik. Egyeb otlet esetleg? (ez ontopic hozzaszolas, igaz?)
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
Dorian
félisten
Várj, ne értelmezd félre.
Az ilyen problémát két dolog okozhat. Az egyik a földhurok (ez egy más téma) vagy pedig az okozza, hogy a hálózaton DC jelenik meg (minimális mindig van, egy mértéknél nagyobbra gondolok). Ilyesmit elektromos berendezésekből szivárgó áram és nem tökéletes földelés együttese szokott okozni. Nyilván a probléma legjobb megoldása, ha ezt az alap problémát megoldjuk, de az az esetek túlnyomó többségében nem megoldható, valószínű, hogy nem is abban a lakásban van a probléma oka. Ekkor alkalmazunk DC szűrést. Alcesben ilyent alapból nem tud, ha jól tudom, de kérhető vele. Tehát nem az Alces a megoldás, hanem a DC szűrés, ami lehet Alcesben.
Még annyi, hogy egy rosszul összerakott DC szűrés a mély átvitelnek is odabsz, tehát olyantól veszünk ilyesmit, aki ért hozzá. (Hivox ért hozzá)Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Adott rendszerben történő kipróbálás nélkül lutri. Csak akkor veszünk kábelt, ha meggyőződtünk annak pozitív hatásáról.
(#397) ELACielvtárs
Kontaktlencsétől kékek, nem illik az arcához, teljesen idegen tőle.
Annak számára határeset, aki színtévesztő. [link][ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
A kíváncsiság és a tapasztalatszerzés viszi előre a világot.
De az ezüstözéstől nem lesz több magashangja a hangdobozaidnak. [link](#440) fehér_ember
Láttam néhány bombajó ajánlatot, például Triangle Antal Ez-t.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsoika
addikt
Na..."bepattintottam" (szívtam vele rendesen) a silver stream kábelt és megkaptam azt a kellő mennyiségű magas hangot amit hiányoltam.
A mély részletezőbb lett de kicsit kevesembb. A közép tartomány maradt olyan amilyen volt.
Persze bemérést még nem csináltam és a kábelnek be kell járódni, de jó lesz ez srácok .[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Csináltam egy bemérést és a szokásos "large" és helytelen vágási frekvencián állítani kellett. Érdekes de a mélyládát anno 1,9m-re tette , most meg 3,8-ra A többi távolság és hangerő azonos a régivel.
Ami feltűnt hogy régebben ha sztereó zene szólt(csak a 2 front) sokszor megnézem a centert hogy szól e , mert úgy hallottam hogy igen....Persze nem.
Most külön, külön szól minden hangfal még 5.1-ben is ....valahogy elment a tér. Szerintetek ez mitől van? -
mandju
senior tag
Nézd meg, hogy fázishelyesen kötötted e be a frontokat.
csak egy tipp, de simán lehet fordított polaritástól.* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
tomyka74
senior tag
nem akarok okoskodni de sztereó zene hallgatásnál a két front hangfal közé fogod hallani a zenét, kb. pont középen. az úgy jó!
nem nagyon értem mikor írtad lentebb,hogy meg kellett nézned szól e a center sztereó zene hallgatásnál mert középre hallottad a hangot. sztereónál az úgy van!
vagy én értek valamit félre a mondanivalódon. -
djg
aktív tag
Kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás, mert én is erre a kábelre kértem most legutóbb ajánlatot és ez a válasz jött:
az általad linkelt kábel típus (OB 1225 Silver stream 25) egész jó lehet, ajánlom figyelmedbe ezt is – ha olcsón meg akarod úszni: 25 Clear (OB1008)
Viszont, ha az általad linkelthez ragaszkodsz, akkor szakmai ajánlatom, hogy a front részre (Center +2 front) ezt válaszd: OB 1226 Silver stream 40
és hátulra teljesen jó lesz a 2,5mm átmérőjű.
Szub kábelből ezt ajánlom: OB BOOOM 200
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest