Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz #09634560 #28551 üzenetére
az az igazság, hogy nem nagyon értem. el tudnád esetleg magyarázni részletesen, hogy mit kell csinálni? 3 óra alatt eddig sikerült eljutni, most olvassuk a használati utasítást, de elég kínai
az hangfalé pl más bekötést ír, mint az erősítő (mondjuk nyilván)
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
-
bajnokpityu
félisten
ujabb kérdésem volna avatottaktól.
ha a számgépet kötöm össze a daccal,akkor búg,mint a fene.az erősitő ugyanúgy földeletlen csatis,mint a DAC.
ha a denonba dugom a digit kábelt,ez szintén nem földelt csatis,akkor nem búg.és valami borzalmas erővel búg,nem kábelhiba.
eladó topping dac
-
GeryPc
senior tag
üdv mindenki
egy olyan problémám lenne hogy haverom vett egy Lg lcd tv-t meg pioneer házimozi erősítőt,a probléma elég érdekes mert jelenleg egy hdmi kábellel van összekötve a tv az erősítővel,ha dvd filmet néz akkor van a házimozin hang ,ps3-at is rákötttünk azon is van hang,gyakorlatilag mindenen van hang kivéve a sima tv adáson ,ott csak a tv hangszórója szól,néztük a tv beállításait is de ott se sikerült semmit "átállítani" hogy működjön,tudja vki a megoldást?
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
-
cekkk
veterán
-
robi0604
őstag
válasz bittehilfmir #28566 üzenetére
Használd egészséggel a Denont, nem rossz választás, de az eladó jó nagy hülyeséget beszélt...
"jobb nekem mint a H/K, mert nem csak mozira lesz"
Ez sem hallotta még normálisan egyiket sem...[ Szerkesztve ]
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #28567 üzenetére
Nekem azt mondta a faszi, hogy akkor cserélik.
cekkk:
Még nem vittem el. Tegnap és tegnapelőtt is ott jártam a környéken (Construma) de mindkétszer elfelejtettem reggel elpakolni.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #28572 üzenetére
Idén pontgyűjtés szempontból katasztrofális volt, a mérnökkamara alig adott. Bezzeg az építészkamara...
Közben újra próbálgatom az analóg-digit összeköttetést: analóg esetében kiszélesedik a színpad, az most már biztos.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
clarlet167
csendes tag
válasz bittehilfmir #28570 üzenetére
Miért, ez Japánba vagy bárhol máskép lenne? Zenélésre vannak sztereó cuccok, házimozira vannak házimozi erősítők, ez mindenhol így van, csak a csóró országokban többnyire nem válik szét a két kategória.
Ismét gratulálni lehet egy komoly szakembernek aki "egy H/K-ssal beszélt", na meg a fórumtársnak is, aki meg hallgat rá.
Engem annak idején egy saturnos nagytudású azért akart lebeszélni a heco szettről a jbl scs 178 javára, mert ugye márkatárs a harman és a jbl, azok passzolnak, nem a harman és a heco victa 500 szet. még jó hogy olvasgattam errefelé
[ Szerkesztve ]
Kemény vagyok, mint Tarzan sarka :)
-
bajnokpityu
félisten
amikor a 2106ot vettem,akkoriban a HKnak nem is volt direkt sztereo módja.meg akkoriban csomó hibás HK volt a piacon,igy nem foglalkoztam vele.azóta érintőlegesen hallotta m1-2 HKt, de kissé nyomulósnak,diszkósnak érzem őket.nem mondom,h ezáltal alkalmatlan lenne zenélni, csak az én izlésemnek a denon sokkal inkább megfelel.
lehet hasonló véleményt, sokkal jobban alátámasztva kapott valakitől,és esetleg inkább hallgatna finomabb hangszeres zenét.
én mostanság valósággal ujjászülettem, hogy végre olyan zenéket is hallgathatok, amiket régebben nem volt képes élvezhetően előadni a láncom.eleinte párom nem dijazta, de,h kedvenc énekeseit is hallotta, már nem takarja le a pocakját(h a leendő baba rossz zenéhez szokjon)
eladó topping dac
-
robi0604
őstag
Sajnálom, de ahogy előttem is mondták, ez nem piacfüggő.
Vannak olyan integrált erősítők, amelyek gyönyörűen muzsikálnak sztereóban is, persze az nem ebben a kategóriában keresendő.
Nem lebeszélni akarlak a Denonról, mert nem rossz cucc és nem is rábeszélni a HK-ra, de az eladót hagyjuk, összevetés nélkül pedig nem tudod eldönteni, hogy melyik lenne számodra a megfelelőbb vétel.
Én többször hallottam a szóban forgó erősítőket, különböző kábelekkel és hangfalakkal, nem a levegőbe beszélek, de még így sem ajánlanám csak az egyiket, vagy csak a másikat, mert mások az elvárásaink és az ízlésünk.Sancin (még egyszer elnézésedet kérem) csak azért lepődtem meg, hogy egyből kihagyta, mert még régebben tárgyaltuk, hogy a fúcsöröket nem tekintve, csatlakozásban, dinamikában nagyon jó ez a modell, karakterisztikája pedig sok embert magával ragadt.
Még a streames srácok is pozitívan beszéltek róla, a kategórián belüli sztereója és mozin nyújtott tudása miatt.Bocs srácok,de nem akartam, hogy bennem maradjon...
-
robi0604
őstag
válasz bajnokpityu #28575 üzenetére
Ez egy ésszerű érv, neked nem tetszett, de nem hallgattál egy eladóra, aki láthatóan alig hallgatott pár rendszert...
Mindegy a lényeg, hogy nem fog rosszul járni a Denonnal sem, bár nem tudom, hogy eddig milyen rendszere volt.
-
cekkk
veterán
válasz robi0604 #28576 üzenetére
Valamiért a H/Król az járja, hogy moziban nagyon jó, zenében meg nem jó. De ízlések és pofonok. Nekem tetszik, csak ki próbálnék mást is.
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy ott azért akarták a denon árulni, mert abból lehet az eladónak nagyobb % esik le. Meg nem is értem, ott van a H/K márka boltja, és így le beszélik az embereket.bittehilfmir
Ki próbáltad ott az erősítőket egyáltalán, ha már bementél abba a boltba? Mert ha már ott vagyok akkor Beüzemeltettem volna velük a Dali C8at ami ki van állítva és kipróbáltam volna azt a pár erősítőt.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz robi0604 #28579 üzenetére
Szerintem túl magas árat adtam meg az erősítőre, és nem kapkodnak érte. Bár azért , hogy aki alkudozni akar annak legyen miből
Ha elmegy akkor szint lépés lesz, ha nem megy el akkor sztereó erősítő vásárlás lesz.
Csak ha olyat veszek ami jumperes ahhoz kell csinálnom egy végfok kapcsolót, mert ha több csatornás zenét hallgatok és az erősítő front pre outját kötöm rá akkor elveszik a többi csatorna és nincs lekeverve 2.0ba. Meg ha meg van bont akkor minden képen be kell kapcsolni a házimozi erősítőt is. Ezt egy kapcsolóval meg lehetne oldani.
Vagy ami nagy álmom és még mindig eladó egy primare A10 amin ezt megoldották egy kapcsolóval a hátán, és nem kell hozzá csinálni, csak az drágább masina. De ez a következő hó elején kiderül, hogy mennyi lesz a kasszában.
De mostanában inkább zenét hallgatok, és lehet jobb lenne egy jó sztereó, a H/K meg minden igényemet kielégíti mozin.[ Szerkesztve ]
-
robi0604
őstag
Ne herdáld el azért, lesz, aki viszi!
A külön végfokkapcsoló, nekem valahogy nem jön be, torzítja a jelet és plusz hibaforrás.
Sajnos nem hallottam azt a prime-ot, de szerintem pár napig tátott szájjal közlekednél, ha megvennéd.
Kíváncsi leszek, hogy mit sikerül majd összehoznod.
-
cekkk
veterán
válasz robi0604 #28581 üzenetére
Hát szerintem ha minőségi alkatrészből csinálnám, normális kábelekkel nem lehetne észre venni. Csak nem néztem még utána, hogy mennyiből lehetne kihozni, meg hol találok hozzá hifis szemmel mért minőségi alkatrészt , meg valami dobozt keresnem kell hozzá, legfeljebb a műhelyben szétnézek, és valamit kibelezek De ha már ez is 20-30 között jönne ki akkor bele sem kezdek, mert akkor már inkább primare Csak legyen még meg köv hó elején még
Az biztos hogy úgy járnék napokig Lehet hetekig, -
cekkk
veterán
válasz robi0604 #28585 üzenetére
Laci is csinál odaát HFK-et, és sokan hallgatták, és mindenki arra jutott, hogy nem hallható a rendszerben, de szerintem nem ér 40ezret, igaz a doboz szép és jó az anyag is , munkája is van benne, na de akkor sem . Egy jó minőségű relé kéne a HK-n meg van ugye AC outlet, azt belevezetem a kapcsolóba és ha be van kapcsolva a H/K akkor bontja az elő és végfokot és a frontok jelét engedi át, ha pedig nem kap feszt akkor zár és sztereóban lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Helló!
Érdekesség kép nekem most lesz meg remélhetőleg a 3. H/K erősítőm,tehát egyszerre lesz 3 H/K-m.Ja és egy H/K CD és egy H/K DVD lejátszó.
Nekem tökéletesen bejön zenére is mint mozira!
Nem fogok váltani sem![ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz python1 #28591 üzenetére
Az biztos. Meg a halk szavú haveromat, aki ritkán szólal meg, de akkor az ütős
Mellesleg nekem meg az ő Yamaha cdx 1000-ese (vagy 1100?) '80-as évek feeling.
A Marantz-ok tetszenek nagyon.Egyébként ma délután olyan CD-ket hallgattam, amiket utoljára a régi rendszeremen, és DVD játékoson. Hatalmas élmény volt újrahallgatni őket.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz python1 #28593 üzenetére
Mindkettő Mostanában a tömény szokott kimaradni, biztos öregszem
Borból a száraz vörös, leginkább villányi vagy egriből a kisebb kézműves jellegű pincészetek, vagy egy könnyed rozé, amire a csajom szoktatott rá.
Sörből viszont akármennyire is igénytelen és nem menő, de inkább a Heineken típusú könnyed fajtákat.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #28588 üzenetére
HK CDd van?
nem marantz?nem igazán értem ezt az elő-végfok nyűgöt.mi azzal a gond,hogy a jelforrásból digiten megy a jel a HM erősitőbe, analógon a sztereoba.ha HM kell, akkor átváltok a sztereon arra a z inputra,ami a HM erősitő front 2.0 előkimenete,egyébként meg HM nélkül analóg imputon hallgatom a sima sztereot.
nincs dugdosás,összesen inputot kell választani a sztereon.jó,hát nyilván bukok valamit azon,h dupla előerősités van házimozin,de ott valahogy nem zavar.de sztem nagyfeszültségű hangfal szintű jelet váltani gázabb..
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #28595 üzenetére
Az a baj vele, hogy nem egyformán erősödik a jel. és így a sztereón hozzá kell állítani minden esetben manuálisan, amit vagy jól eltalálsz vagy nem
De találtam most szép műszerdobozokat.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #28597 üzenetére
De a te erősítődön bontható az elő és végfok, vagy nem?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest