- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k #93068 üzenetére
"nálam nincs ilyen probléma."
Örülj neki, de nem egy felhasználótól olvastam, hogy jó magasra kell az erősítőben emelni a szub dB szintjét, hogy bekapcsoljon. Amikor még zene alá is használtam az SVS-t, nagyon minimális szintet adtam neki, de akkor sem volt gond a bekapcsolással, gyenge jel esetén sem.
Fix bekapcsolás nincs a T12-n, és a kikapcsolódása is megbízhatóbb az SVS-nek. Többször olvastam már, hogy 40-50 perc is előfordul. Az SVS-nél, ha jól emlékszem 12 percet mértem, többször is. Lehet, hogy az elektronikája beváltabb, kipróbáltabb már a "régi" SVS-nek, mint az új T12-nek. Én ezek miatt az apróságok miatt (is) kerestem inkább SVS-t. Természetesen biztos, hogy kitűnő választás mindkettő, sokan használják nagy megelégedettséggel mindkét típust. Én csak a saját preferenciáimat ecseteltem most."hasonló kaliber, de más márka, ennyi."
Így van, ez jó meghatározás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ford topik
- gerner1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest