- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #9104 üzenetére
Nem szeretnék senkivel összeveszni, de eddig mindig megállapitottátok, hogy NINCS "bit perfect copy", ami pedig nem az, annak kukában a helye.
Idézet az Embla leirásából:
"Bit perfect copiesEmbla makes bit perfect copies of CD's to memory using our advanced proprietary data reading error analysis algorithms enabled by a high performance Teac drive. The bit perfect copies will be stored in strict wav pcm format."
Most akkor 6000 euróért már van???
-
Peak
addikt
válasz
Felesleges elmenni személyeskedésbe.
Tényleg milló helyen hiányos vagy nulla a tudás egyes embereknél, ami nem lenne baj, de hogy emellett megy a porhintés és a dezinformálás, ez már szinte bűn.
Én nem ugatok bele olyanba, amihez nemértek. Ha nem értek hozzá, akkor kutatok, olvasok, kérdezek, értékelek, tanulok. Jó lenne, ha ezt követné mindenki és akkor nem lenne annyi szénné hülyített újonc itt sem."I WANT TO BELIEVE!"
"Hahaaa... senki sem számított a spanyol inkvizícióra!"
-
törölt tag
válasz
+1.
Teóriát mindenhez lehet gyártani...
Peak: nem probléma hogy nem hiszel benne, de miért nem próbálod ki megfelelő eszközökkel, utána jelentenéd ki ex chatedra: nincs semmilyen kábel-hatás... Még én is leirtam a hangszórókábel csere utáni jelenséget...
Én mindig azt vallom:ha nem hallod-látod, vedd nyugodtan a legolcsóbbat, ha van különbség megéri befektetni.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Ricsi:beleférne idődbe EACal begrabbelni a kedvenc számodat számitógépen, és Bladival?
lehetne Vakteszt ver.2. tálca söröm felét megosztom cserébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest