- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
BBéci #188946 üzenetére
Ezt nem is vitatom, de mint írtam, nálam eddig nem sikerült összehozni jobb hangot semmi mással, pedig járt nálam nem kevés erősítő, végfok ezért is írtam, hogy vissza már nem lépkedem, nincs értelme.
Amikor megérkezett az első T amp, ment miatta Emotiva, előtte tucatszámra álltak itt a végfokok, mind ment.
Akihez kerültek a T ampok ő jobbnak hallja mint a volt Rotel végfokát, én meg jobbnak a mostani D ampot mint a T ampokat, tehát mindenképpen előrelépés történt.
Ennyi a varázslat, ja nem, még van pár pozitívuma a D osztálynak, kevesebb hő, sokkal nagyobb hatásfok, töredék hely, súly lehetne még sorolni pár paramétert.
Tőlem azt vesz vagy hallgat valaki amit akar, de azért nem állt meg a technikai fejlődés szerencsére, és nem éppen a rossz irányfelé tart
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest