Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őszinte leszek: az egri korona borháztól olyan bort, amit én szívesen innék, még soha életemben nem kóstoltam. fogalmam sincs, hogy évekkel ezelőttig, amikor végleg elástam őket, pont ezt a turánt kóstoltam-e. de, mivel ennyiszer szóbakerült, lövök majd egyet valahonnan, ránézek, és ha finom, jó bor, elsőnek írom majd meg. addig az általam kóstolt megszámlálhatatlan palack bor ismeretének birtokában maradok erősen szkeptikus. pláne azzal kapcsolatban, hogy az idézett bort mustsűrítményezés, cukrozás, töklevezés és egyéb, ugyan a remekül szabályozott magyarországon jogszerű, de igazán borszerető ember által mélyen megvetett módon kémiázzák-e. persze 659 ft-ért édes bort a fentiek nélkül nem is lehet megcsinálni.
sőt, ha legközelebb beszélek szecskő tamással, vagy losonci bálinttal (ez egy héten belül megtörténik, mert szedni kell már az olaszrizlinget is), rákérdezek az édes turánra, mint műfajra. mindketten termelnek turánt, ráadásul az egri borvidékhez sokban hasonlatos mátrában. abban azonban addig is egészen biztos vagyok, hogy természetes módon készítve, 659 ft-os (vagy 1100 ft-os) polci áron nem létezhet 0,75 literes édes vörösbor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Milyen TV-t vegyek?
- Marvel Snap
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő