Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz gab1ka #166706 üzenetére

"Ez 75 decibellen ennyi?"

Igen. Értettem a kérdést, elsőre is. Sztereózással ellentétben a házimozinál "basshead" vagyok ezek szerint, és a kis 200Wattos erősítőm kiszolgálja az ízlésemet.

"Nem kevés csillagnak kell együtt állnia szerintem hogy egy csutkára tekert sub éppen illeszkedjen egy rendszerbe,... "

Ezt az 1000W ( márha tényleg nem marketing szöveg az a sok nulla ) meg hasonlókat gondolom aránytalanul soknak egy HÁZImozihoz, arról nem is beszélve hogy az is az előnye, ha valaki szettet vesz, hogy készen kapja az illeszkedést, a mérnökök már így tervezték :) .

"...nálad ráadásul nem is le, hanem még rá is tesz az AVR"

Amint láttad azt a kb. 10dB-es kiemelést -a többihez képest- a szub tartományban én állítottam be, mert büntetlenül megtehetettem. ( Ami egyébként csak +2dB, a többi vágás... )

Dorian
    nagyúr

"Az nem releváns érv, hogy egy kommersz kereskedelmi szett teljesítmény-aránya milyen.
    Amúgy az LFE jeled +2dB-en van azzal együtt, hogy a szub maxra csavarva, ez eleve necces lehet."

Viszont azt meg nem látod, hogy ez előerősítőn meg sosem tekertem -10dB nél feljebb, mert minek.

Új hozzászólás Aktív témák