- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
Tamoo #165225 üzenetére
Az esés nem annyira meredek, és ha jól emlékszem, WinISD vagy SpeakerBox volt.
Ha megtalálom, hozom.Ami még feltűnt a két sugárzó között az az érzékenység.
Ultimax: 86.5 dB vs. Ref HF 91.2 dB.
Nekem a hajthatóság fontos, de úgy gondolom, hogy ezeken a teljesítményszinteken, amit bármelyik is képvisel, egy család által (is) használt nappali bőven betölthető, sőt, jól fogják hallani az egész házban a műsort. Max annyi, hogy elég lesz 1 végfok a két sugárzó meghajtására, nem kell kettő. Illetve a kisebb ládaméret is szempont.
Duplatekercses mélyet kocsiban használtam, hogy minél kisebb impedanciára lehessen kötni, és ne atomerőművel kelljen hajtani.Előre mondom, semmi bajom egyikkel sem, pusztán ez valamiért szimpatikusabb nekem.
Azon azért gondolkodok, hogy milyen lenne refiben össze/megereszteni ezeket a hatalmas sugárzókat. AZ rombolhat rendesen....
-
-KP-
addikt
válasz
Tamoo #165225 üzenetére
"Both drivers sound good for music, movies, and gaming
You can’t go wrong with either choice
Choose the Dayton RSS460HO-4 if your system is used for high quality music listening as much as home theater and you are will to give up a little bit of very low end output for a slightly cleaner sound.
Choose the Dayton UM18-22 if your system is used mostly for home theater and gaming and you want the most room shaking possible, with occasional music listening
GSG Recommendation: Toss-up (Depends on usage)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest