- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
nadtom #132080 üzenetére
A SUB 2070 éppenséggel használható zenére, de 249.3 mellé brutálisan felesleges lenne. Azok már úgyis kissé nagyok 22 négyzetméterre. Az én nappalim is akkora, volt nálam 249 BE, nyüstöltem pár hétig. Akkora szobába még egy db 2070 is kicsit túlzás, kettő pedig teljesen eszement ötlet. Ha mindenáron kettőt akarsz, akkor a 2050 jó lehet. Vagy két darab Sunfire XTEQ 12.
Nem tudom eldönteni, melyik a nyerő, egy biztos, az ELAC hangosabbnak tűnt, mint az SB13-Ultra. Óriási előny a mobil eszközös kalibráció, nem hittem benne, ismerve a telefonok erre alkalmatlan mikrofonját, de működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Újszerű, hibátlan LG OLED55C21LA - garanciával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest