Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz adamssss #127218 üzenetére
Rendben. Ha a döntéshozó inkább szlalomozik, akkor hadd kerülgesse.
Az erősítő a polcra dologról még annyit, hogy az eleje valószínűleg kilógna, de ha teszel alá egy legalább akkora méretű üveglapot mint maga az erősítő akkor nem gond, mivel úgyis hátul van a trafó vagyis a súlypont, tehát "jódarabig" nem fog előrebillenni (illetve szélsőséges esetben az alá helyezett üveglapot is le lehet ragasztani).
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz adamssss #127218 üzenetére
De igazából minden bútort változatlanul hagyva is meg tudod játszani, hogy a bal oldali front ki balszélre, a szekrény jobb oldalára pedig a sub, mellé pedig a jobb front (persze kicsit a hallgatói pozíció felé fordítva mindhármat)
Amúgy mostmár tényleg befejeztem[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Sziasztok!
Öcsémnél most jött el, hogy végre megvegye a hm rendszert.
Az lenne a kérdése, hogy az SVS SB12-NSD szubnál jobb-e valamiben az SVS SB-2000? Érdemes-e kiadni érte ~180GBP-vel többet? -
fehér_ember
addikt
válasz rayoliviero #127974 üzenetére
Volt már Polk Audio PSW110-ed és Dali E12-F-ed is, azoknál is megkérdezted hogy kell beállítani; lassan már megtanulod.
Igen jól állítottad be. Mondjuk ha a használatit átolvasod akkor láthatod hogy itt a "low pass filter" kapcsoló pont azért van hogy a beállított felső határ frekvenciaértéket figyelembe vegye-e vagy sem, tehát azt akárhová tekerve hagyhattad volna, ha egyszer arról úgyis "le/átkapcsolod".
Persze igaz hogy angol a használati és hogy néha nem lehet normálisan bemásolni a pdf-ből a szöveget a google fordítóba, de egy kis tovább kereséssel találhatsz olyat amit már egyszerűen be tudsz másolni a fordítóba.
Amúgy ez már tényleg egy jó szub, megtudhatjuk mennyiért sikerült megvenni?[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #127979 üzenetére
Igen, a JBL E150P-t kifelejtettem a felsorolásból.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz rayoliviero #127981 üzenetére
Csak tippelni tudok. Szerintem ha bedugod ha nem, valószínűleg nem lesz szerepe out-ra állított "low pass filter" kapcsolónál. A + 6dB-t úgyis meghallod.
Mondjuk én nem dugnám be, nem muszáj lógatni, létezik szigetelőszalag meg kábelkötegelő, illetve tehetsz a nem használt rca-ra valami kupakot is, ha nem szeretnéd összeragasztózni a fémrészét.Amúgy ha még csak most készülsz venni egy Fapaci féle Y subkábelt és szerinted nem esztétikus a levegőben lógatni az Y egyik felét. Akkor nem az lenne a megoldás hogy mégsem Y-t veszel?
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz rayoliviero #127984 üzenetére
Ha az AQ-kat már tesztelted és ebből a megállapítás, akkor vegyél olyat ami ezidáig a legjobban bevált az előző három szubodhoz.
Amúgy kétlem hogy 15000Ft-ig csak AQ meg Kácsás van újonnan.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz rayoliviero #127987 üzenetére
Én ilyeneket nem olvastam, de nem mondom azt kapásból hogy biztos nem igaz.
De esetedben, a jó lenne mást is kipróbálni kijelentés teljesen értelmetlen, hisz most egy egész más szubod van, úgyhogy semmit nem tudsz viszonyítani még akkor sem ha halálpontosan emlékeznél a más kábelekkel kapott hangokra, hisz akkor a ládád is más volt. -
fehér_ember
addikt
Vannak olyan aktív subwoofer-ek amik mágnesesen árnyékolatlanok, sajnos az enyém is ilyen.
Okozhat-e valamilyen problémát az, ha ezt a mélynyomót a készülékeim (sztereó és hm erősítő, dac, laptop, dvd\cd lejátszó, centersugárzó) közvetlen közelében helyezném el.
Hirtelen utánanézve nem nagyon találtam semmi értelmes információt erről, ezért gondoltam hogy megkérdezlek titeket, hátha valaki egyszer már alaposabban utánajárt a témának.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz BBéci #129358 üzenetére
Szerintem brembo pont ilyesmire gondolt mint előnytelen kinézetű céleszköz, ami egy normálisan berendezett szobában egyenesen bűnronda; persze nálam ez utóbbi nem áll fenn, úgyhogy bármi jöhet
(#129357) brembo
Azért ha beírod a keresőbe hogy "hifi állvány" akadnak azért szebbek is a képek közt
Persze sajna sokszor még a bűnrondák sem megfelelő méretűek polcmagasság tekintetében, ezért én is pont ma agyaltam ki hogy akkor inkább lapszabászat+bükkfa rúd darabolva és mindkét végén menetes betéttel ellátva (pl. TNR 1210) távtartónak a polcok közé; így olyan lesz a polctáv amilyet én akarok.(#129360) BBéci
Én se igazán merek így tudatlanul kockáztatni, pedig nagyon szerettem volna a szoba átrendezés után a thx-es ajánlás alapján totál középre, a hallgatási pozícióval pont szemben elhelyezni. Eddig is előttem volt és nagyon bejött, csak hát eddig asszimetrikus volt a hallgatási pozíció a szoba tengelyéhez képest és így a szubnak nem kellett a készülékek közelében lennie.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz BBéci #129365 üzenetére
Igen az ábrák alapján gondoltam
Végülis nekem mindegy hová kerül, akár még a gyártó ajánlása (a sarokba) se zavarna csak továbbra is olyat mutasson az Oblivionnal mint ezidáig és ha 2.1-be támad kedvem a hm erősítővel zenét hallgatni akkor se legyen rosszabb a dobok pozicionálása a virtuális színpadon mint ahogy már a régi (elméletileg rossz) elrendezéssel megszoktam.Mondjuk már elég rég foglalkoztat az 1 helyett 2 szub gondolata is, de mivel számomra elég sokba lenne ezért a hagyományos utat inkább kihagyom (beszerezni két tök egyforma és jóminőségű dobozt) de persze kiagyaltam már maszek megoldást a "problémámra".
A lényeg az, hogy szerintetek akkor is érdemes lehet kipróbálni az 1 helyett 2 szub felállást, ha nem 2 egyforma dobozról van szó és ráadásul csak max. normál hangerőn mozizok + zenét is úgy hallgatok.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Köszönöm a választ (Patice és bajnokpityu).
Jó hogy megkérdeztem, mert a bemérőrendszerre nem is gondoltam, pedig tényleg esélyes hogy jól összekavarná a két eltérő szub az én egyszerű hm erősítőmet.
A maszek megoldás pedig természetesen egy nagyon gazdaságosra utalt volna, ugyanis van itthon egy bivaly sztereó erősítőm is, és azt agyaltam ki, hogy mivel a hm rendszer használata közben úgysem jut szerephez, veszek mellé olcsón egy zárt passzív ládát; így született volna meg a 2. zárt szub. Persze azt nem tudom, hogy az aktív szubokban lévő erősítők mennyire specifikusan készülnek, egy sztereóra készült nagyvas is jól helyettesíteni tudná-e.(#129406) BBéci
Úgy ahogy mondod, subwoofer nélkül nem is szabad házimozinak nevezni a rendszert, mert hatalmasat tesz hozzá az élményhez filmnézéskor (még egy olcsó gagyi is). Én is tapasztaltam, próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
-
fehér_ember
addikt
válasz PrinceHerceg #130139 üzenetére
Jelkábelnél asszimetrikus csatlakozásnál nagyon nem szerencsés az ilyen hossz; még az abszolút nem hifi mágia hívő, pro audio-s, Vandamme-ot áruló Pintér Krisztián is 5m-ig ajánlja (én már készíttettem vele subkábelnek valót és fogok is). És pl. szívtam is már meg csupán 3m-es készülék összekötő kábellel, szerencsére végül véletlenül kiderült hogy a kábel hossz az oka a pocsék hangzásnak és amikor visszatértem az 1m-esemhez, rendbe jött.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz darnics #130485 üzenetére
Vegyél valami beépíthető szub erősítőt hozzá vagy ha van elfekvőbe egy sztereó erősítőd akkor azzal is meghajthatod. A jelenlegi erősítődnek hosszú távon ez biztos nem fog használni és idővel akár még be is adhatja a kulcsot, nem véletlen kapcsolgat le a túlterheléstől, túlmelegedéstől.
(#130496) mivamma
Emlékeztem nem is annyira túl régről egy hasonló irományra, de nincs kedvem visszakeresni, annyira nem érdekel. Adtam valami választ, vagy stimmel vagy nem, legyen ennyi elég. Lehet hogy csak szórakozik valaki, más esetben pedig talán nem tehet róla.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Heffi #131573 üzenetére
Hát van változás; az erősítőt is lefestetted ?; és a hátterek is jobb helyen vannak.
Ha még majd unatkoznál, akkor festhetnél mindenhová a megmaradt sima falakra rönköket.(#131567) Krystal_s
Nem lehet hogy a fejeskimenet csak azért halk, mert nem tekerted fel a hangerőt? Általában a hangerőszabályzó annak a hangerejét is növeli (igaz, én a minősége miatt nem foglalkozom vele).
Persze ha van a jelenlegi tv-den külön rca hangkimenet, inkább azt használd.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz mettek #134509 üzenetére
"Ha az Isotek egy 450 meg 900ezres hálózati szűrőbe is az evo 3 kábelt teszi gyárilag akkor rossz nem lehet"
Itt is a Premier-re gondoltál? Gyorsan szétnézve többet is találtam az "olcsóbbakból is": initium; premier; sequel-szereletlen;
Ezek a kábelek belsőleg különböznek egyáltalán[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz szpali #134690 üzenetére
Érdekes?! Ja, így is nevezhetjük. Végülis tényleg nehéz ennyire érdekes elrendezést találni. Úgyhogy a remekül megválasztott és elrendezett hangsugárzókról nem is mondanék inkább semmit, úgyis mindenki látja a szakértelmet.
Gondolom a TV-t is irtó fontos elrejteni, elvégre biztos lépcsőháznak is használják a hálót és mit szólnának az arra járók, meg egyébként alvás közben is mennyire zavaró lenne. Meg amúgy is milyen csodásul néz így ki a magasra tett kistévé a széthúzott mázolmány és a fehér falon cseppet sem feltűnő odaillő ezüst sínek látványa közt; az odaillő undormány fotelt és pl. a gyönyörűen "szögelt" műbőrözésű kisszéket már meg sem említem. A James Bond családi fotókon meg beszartam a röhögéstől. Akkor már inkább egy átlagos Magyar panelszoba látványa, ott legalább látszik hogy nem az agyatlanság a probléma forrása.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #134794 üzenetére
-
fehér_ember
addikt
Részemről kijár részedre egy ÓRIÁSI KÖSZÖNET AZ IGEN HASZNOSNAK BIZONYULÓ MEGOSZTOTT TAPASZTALATOKÉRT!
Furamód, de nagyon úgy néz ki, hogy ezidáig ez a legjobb erősítőm, egy technics su-3500, egy arcam diva p75+ és egy yamaha ax-1070 "elfogyasztása" után.
És szerencsére már nem először "hallgatok rád". -
fehér_ember
addikt
válasz ctrlaltdel13 #142847 üzenetére
Itt inkább az a kérdés hogy vajon mit számíthat a hangkép szempontjából, ha mondjuk csak 1mm²-es hangszórókábelt használunk 4mm²-es helyett?
Amúgy sehol nem találtam utalást a kácsás vezetőér keresztmetszetére, úgyhogy ez csak egy tipp egy fotó alapján, meg annak tudatában hogy a kábel külső átmérője 8,5mm. -
fehér_ember
addikt
válasz Quetz #142872 üzenetére
Annyiban igazad van, hogy aki főleg csak "filmeket" néz, azok legtöbbjének ezek tényleg lényegtelen dolgok.
De lehetséges hogy átlagosan megy rajtuk annyit zene mint film és ezért nem baj ha a hangminőséget befolyásoló "külső" tényezők is előkerülnek, időről-időre.
(persze ezzel nem azt akarom mondani hogy minden számít, de nem baj ha tudják hogy pl. régi építésű aluvezetékes panelben mindenképp érdemes külön tápkábelt használni).
Zenére pedig szerintem amúgy sem sem érdemes külön rendszert fenntartani, csupán kivételes esetekben (azt nem nevezném külön rendszernek, ha pl. valaki betesz a pre out-ra a frontoknak egy külön végfokot)[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Dave567 #142890 üzenetére
Simán jó lehet. Mint ahogy kácsától soundcare
de akár ebay-en is nézelődhetsz, pl.: precisiongeek cuccai; solid_spikes cuccai
És erről mi a vélemény?
Na jó, persze ez csak vicc volt a részemről, nem kell válaszolni. Amúgy díszítőelemnek sem utolsó. -
fehér_ember
addikt
válasz Dave567 #142904 üzenetére
Ha van alatta gyári, főleg úgy hogy ráadást alsó membrános, akkor mi szükség lecserélni? Túl jól szól?
Azt hittem hogy csak úgy rá van dobva a szőnyegre, azért akarsz alá valami tüskét, hogy ne szívja fel a "nedvességet" szőnyegtisztítás után
Legalább majd próbálj pont ugyanolyan hosszt beállítani rajtuk, mint amilyen gyárilag van; öntapadóssal elég nehéz lenne.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #142905 üzenetére
Na jó, úgy látom valamennyire az az öntapadós is állítható volt, úgyhogy akár olyannal is szerencséd lehetne.
Még jó hogy van aki fejből tudja kinek milyen cuccai vannak -
fehér_ember
addikt
De jól néz ki ez a hangfalszett
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz ctrlaltdel13 #142918 üzenetére
Van még remény, még nem néztem meg az eurojackpot ma sorsolt nyerőszámait
-
fehér_ember
addikt
válasz xxlongikaxx #143451 üzenetére
Ott van a forgalmazói oldalon a név, mail, telefon.
Ha email-be megkérdezed azoknak a kábeleknek az árait amire szükséged lenne, megírja.
Bár azt fel nem foghatom, hogy miért nem lehet egy árlistát feltenni valahová az épp raktáron lévő valamikről, de biztos nagyon szeret állandóan ugyanazokra a simán megkerülhető, tehát igazából felesleges kérdésekre is minduntalan válaszolgatni. Rólunk meg azt feltételezi hogy nagyon szeretünk kérdezősködni.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Tonyka 2 #148248 üzenetére
"A szeretett márka csúcsának a meghallgatásának az eredménye már eldől jó előre 10/10 embernél."
Ez szerintem nem így van. Nálam pl. egy jónak gondolt cucc mondható hogy inkább még hátrányból is indul, egy nem ismerthez képest; mert azt amitől sokat várok azt még kritikusabban hallgatom; alapból túlzottan nagyok az elvárásaim irányába. Többször csalódtam már olyan dolgokban amiket szerettem volna birtokolni (nem kell értékes dolgokra gondolni).(#148251) VoidXs
Akkor te nem láttad az említett Lamborghini-s videót.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz titanium_100 #148730 üzenetére
Szerezz egy siket szomszédot; Ne ikerházat vegyél; Mozizz fejhallgatóval; Építs egy moziszobát a kert alá ... stb.
-
fehér_ember
addikt
válasz titanium_100 #148742 üzenetére
Na, a kedvedért kipróbáltam.
Iszonyat gáz az lg tévém hátulján a füles aljzat. Valamiért nem lehet eléggé beletolni a dugót (2-3mm "kilóg") és ezért be sem akar pattanni. Szóval csak mint egy csőbe betoltam valamennyire mindenfajta szorulás nélkül, csoda hogy érintkezett valamennyire.
Amúgy a hangminősége meglepett, sokkal rosszabbra számítottam; simán hallgatható (youtube zenékkel is próbáltam).
Ha kis impedenciájú, "mobileszközökhöz is szánt" fejest teszel rá, akkor külön fejeserősítő nélkül is használható. A filmeknek elég halk a hangja, úgyhogy ott még 100%-ig is fel tudtam tekerni a hangerőt (akg k550 mk3-mal hallgatva) és nem volt túlontúl hangos, youtube-nál már jóval kevesebb is elég volt.
Azért a fejessel filmnézés közel sem olyan élmény mint rendes hm rendszeren. Viszont egy zárttal megvan minden apró nesz és egy jobbféle fejessel a hangminőség is vállalható.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz migabi24 #148798 üzenetére
Általában ezek nem napok alatt járatódnak be, főleg ha újak. Kivéve ha napi 24 órában járatod.
Amúgy nálam is egyből feltűnt hogy kicsit jobban "elkülönülnek, kivehetők" a hangszerek az említett isotekkel; de mélyekben még a sima egyszerű kábelhez képest is visszaesés mutatkozott. Persze ez nem meglepő, sokszor így van az elején; nem kell aggódni; hagyni kell járatódni. Majd úgy min. 60-70 üzemóra elteltével talán már szabad kritikusabban "szemlélni". Visszatenni a régit, azt is járatni valamennyit; aztán megint csere. Szóval el lehet vele "szórakozni". Ezek után még a furukawával is össze akarom mérni. Ráadást abból szereltem egy rhodiumos csatisat meg egy aranyozottat is. -
fehér_ember
addikt
válasz migabi24 #148810 üzenetére
Ez nagyon király Elképzeltem ahogy a hifistánál ott figyel a bojleren, a fűnyírón és a szivattyún a furutech iec aljzat is, és néha lessloss vagy acoustic zen tápkábelek viszik a kraftot. Meg ahogy jössz-mész a fünyíróval, kezedben az a isotek tápkábellel .
Persze gondolom, hogy csak valami iec aljzatos elosztóról van szó. De akkor is tetszett. És leleményes.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz #98221312 #149035 üzenetére
Amikor volt állványos dobozom és állványom is, próbálgattam a dobozok alá tüskét és "szilikonszerű" lábakat is. Nekem a mélyekre gyakorolt hatást tekintve az utóbbi jött be, ráadást úgy mégjobb lett, amikor a "gél" lábak alá filckorongot is tettem.
Ezt azért írtam le, hogy lásd, nem biztos hogy mindenkinél, minden esetben "tüske" a nyerő.
Amúgy a soundcare-rel még nem volt dolgom. Én pl. egy ilyen isoacoustics-ot tervezek venni a centerem alá; a kismértékű dönthetőség miatt is. Ezeknél is "gumiszerű perselyeket" alkalmaznak a távtartó rudak végeinél, és úgy látszik mintha a felfekvő felületeknél is az lenn. Persze tudom hogy felesleges és nem a legjobb egy ekkora teherbírású, de sajnos nincs másuk ami egy center alá is jól passzolna. Ha 1 db. állványos doboz alá valót tennék a center alá, akkor az csak a közepénél lenne (elég hülyén nézne ki)[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz #98221312 #149358 üzenetére
Azért filléres centerek közt is lehet olyat találni ami nem dobozhangú. Senki sem gondolná, de egy kis vacak, műanyagdobozos Yamaha NS-C60 se volt az.
Amúgy tök jó hogy sokszor az egységesség van felhozva ellenérvként, aztán meg időnként felvetődik hogy háttérnek más márka is simán jó lehet, meg hogy centerből is el lehet térni felfelé
Nekem ez persze nem gond, nem nagyon volt egységes cuccom sosem, mégsem zavart soha Össze-vissza, de normálisabb hangú dobozokkal is simán el lehet lenni. Ezért a kezdők is jobban járnának ha az egységes olcsóbb dobozszettek helyett régi használt hifis hangdobozpárokat vennének. Persze az is igaz, hogy azok általában úgyse kellenének nekik mert nem elég trendiek. Átfóliázni vagy lefesteni, meg nem veszi senki sem a fáradságot azok közül, akik annyira a külsőségek mellett kardoskodnak, inkább vesznek jól kinéző hulladékot, dobozhanggal.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz BBéci #149365 üzenetére
Ha így nézzük akkor azért van elég sok alu-mangan magassugárzóval, meg "papír" vagy "prolipropilén" ...stb. mélyközéppel szerelt doboz. Szóval a hasonló hangzást meg lehet bőven találni még csak nem "házon belül" is.
De ha pl. regi Heco-kat, Canton-okat ... stb. nézünk, akkor azokból márkán belül is van dögivel a használt piacon. Szóval attól hogy régen nem 5.0-ra, 7.0-ra készültek, simám össze lehet válogatni belőlük sok kész szettnél jobbat, olcsóbban.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz BBéci #149373 üzenetére
Persze hogy nem mind hasonló, de azért lehet találni annyira hasonlókat, hogy ne legyen zavaró. Persze egyéni toleranciától/igénytől is nagyban függ.
Az én katyvasz frontjaimhoz is egy Tannoy center van, és nincs különösebb bajom vele, számomra van annyira hasonló hogy el tudok vele lenni, zenei dvd-nél is. Persze filmeknél el tudnék viselni jobb/nagyobb centert is; hisz ott középen történik a legtöbb dolog.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
-
fehér_ember
addikt
válasz Steady74 #149532 üzenetére
Az nem lehetséges hogy egy kicsit túlzottak az elvárásaid az állványos dobozaidtól?
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy előtte nem ártana átgondolnod, hogy mi is a jelenlegi problémád; mert azt nem biztos hogy megoldja egy végfokként használt cumó. Persze biztos javulhatsz, de előfordulhat olyan is hogy a frontok cseréjébe jobban megéri invesztálni vagy esetleg két "zeneibb mélyláda" beszerzése tehet elégedettebbé. (nem néztem milyen szubod van, ezt is csak úgy általánosságban mondtam).
(#149534) Steady74
Bocsánat, még szerkesztettem rajta.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Steady74 #149534 üzenetére
Ha teheted akkor próbálj meg valakit rábeszélni, hogy adjon kölcsön vagy legalább vigye el hozzád a sztereó erősítőjét vagy végfokát, hogy kipróbáljátok azzal a dobozaid. Vagy vidd el valakihez te a dobozaid. Lehet hogy úgy felesleges kiadástól mented meg magad.
Nem ismerem a dobozaid, nem gondolom hogy bármi baj lenne velük, csak szerettem volna felhívni a figyelmed más lehetséges megoldásokra is.
Természetesen a "pre out"-okra tehetsz önálló végfokot vagy komplett sztereó erősítőt is. Ez utóbbi esetben pl. a hm gép nélkül is tudnád hallgatni az Ariakat (csak nem szabadna elfelejteni előtte mindig visszatekerni a hangerőpotit); viszont házimozizásnál + 1 előfok részen menne át a jel (ami azért nem biztos hogy akkora tragédia mint amilyennek hangzik, hisz többen így használják, de azért ezt sem árt nem figyelmen kívül hagyni). Ha viszont szoftveresen lehet szabályozni a médialejátszód hangerejét, akkor mehet közvetlen végfokra is.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #149540 üzenetére
Az is biztos jó megoldás, csak azért oda kell már valamennyi szakértelem is. Nem mindenkinek van kedve és/vagy ideje beletanulni.
-
fehér_ember
addikt
válasz #98221312 #149544 üzenetére
Azért a hátsó rész eléggé be van rendezve; előre a parkettára kellene még egy nagy vastag szőnyeg. Persze ha nagyon muszály akkor közvetlen a vászon előtt lehet egy ember szélességnyi helyet szabadon hagyni (ha szükséges az átjárogatás miatt).
Ezenkívül ott jobb oldalt az a sok csupasz üvegfelület sem a legjobb, minimum a napellenzőket kellene mindig leengedni vagy valami vastagabb függönyöket felszerelni.
De lehet hogy a + nagy szőnyeg is már mérsékelne annyit hogy elfogadható lesz a magastartomány.
Persze le is lehetne cserélni az összes dobozt pl. ferrofluidos szoftdómosakra (vannak is most fennt olcsón használt dynók 1; 2 ) de minek ha nem muszály.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autóipari tréningek (képzések) mérnököknek, auditoroknak (is)
- Hardcore café
- Vallás
- Milyen házat vegyek?
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest