Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Ahogy olvasom, itt mindenki kevés pénzből akar jó hangzású rendszert kihozni (mint én is).
No, de beleestem egy olyan csapdába, amit 15 éves pályafutásom alatt még nem tapasztaltam. Lehet, hogy csak nekem új, de HAMISÍTJÁK A RÉZVEZETÉKET!
Pontosabban, akciósan vettem 1,5 mm2-es hangfalkábelt (150 Ft/m). Már blankoláskor feltűnt, hogy az elemi szálai ridegebbek, törékenyebbek. Mikor megkapargattam, kiderült a turpisság! Rézzel bevont alumínium vezetéket vettem!
Tudom, hogy ma már szinte mindent hamisítanak, de azt nem gondoltam, hogy már a rezet is. -
Buckey
őstag
válasz lajthabalazs #7687 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha én rezet akartam venni (még ha olcsón is kaptam), akkor az legyen réz. Nekem már mellékes, ki viszi utána a balhét. Nincs drága cuccosom (mihez képest?), de a tudat, az megfizethetetlen.
Amúgy visszavittem, és még ők is meglepődtek, hogy ilyen van. Azonnal hívták a főnököt, hogy nézze meg ő is. Sűrű bocsánatkérés közepette kárpótoltak egy LED-es fényforrással. Mondjuk csak 9 m-t vettem, így jól is jártam. Itt is köszönöm nekik a tisztességes hozzàllást.
Míg válogattam az „izzók” között, hallottam, hogy a főnök lemondta az összes kábelrendelést és holnapra behívatta a Somogyi-s területi képviselőt, mivel őt is át.aszták! -
Buckey
őstag
válasz #09634560 #7719 üzenetére
Igen, ritka az ilyen hozzàllás manapság.
A hét vége felé bemegyek, hogy mikor lesz eredeti réz hangszórókábelük. Nem hiszem, hogy még egyszer Somogyit rendelnek. Elég nagy presztizsveszteség, ha rájönnek az emberek, hogy mit kaptak. És nem is az üzlet tehet róla!
A SAL cuccokat én is gagyinak tartottam, de hogy mégy egy egyszerű hangfalkábellel is csaljanak, ez már igencsak szemétség, a fogyasztók megtévesztése!
És lehet, hogy a 230V-os hosszabbítójuk is ilyen? Mert ha igen, akkor nagy a baj![ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz lajthabalazs #7721 üzenetére
Én elosztókat, hosszabbítókat magam szerelek.
És ha olyan kábel kell, amit meg tudok szerelni, inkább megteszem, még ha drágább, akkor is. Eddig még mind működik. -
Buckey
őstag
Nem is MT kábel szinten gondolkoztam, csak akció, meg utolsó pár méter, ezért is nem gyanakodtam (annyira). De azért ezt nem gondoltam volna.
Na mindegy, rosszul azért nem jártam.
Én csak kíváncsiságból próbáltam ki pár éve, hogy van-e különbség hangfalkábel és MT kábel között. Mindkettő ugyanolyan hosszú és keresztmetszetű (2,5 mm2) volt.
És volt különbség! Mono hang és egyszerre két hangfal, különböző vezetékkel volt megtáplálva, no meg cserélve, hátha a hangfalak szólnak másként. Ezért is ragaszkodom a réz hangfalkábelhez.
Nem hifi cucc volt, hanem PA, de a különbség jól hallható volt azon is. -
Buckey
őstag
Én csak abból csináltam problémát, hogy rezet akartam venni és nem azt kaptam. És a boltos sem tehetett róla.
És mint kiderült, nekem volt csak új, mivel utoljára 6 éve vettem hangfalkábelt.Kipróbálni a kábeleket egyszerre kell, jobb egyik fajta, bal másik fajta és mono hanggal, hogy egyszerre halljuk ugyanazt. Természetesen az erősítő 1 darab, a hangfalak meg ugyan azok a fajták.
De mindegy is, a lényeg, hogy sokan nem hisznek a kábelek minőségében, összetételében. Egy bizonyos mértékig van hallható különbség, de utána már csak pénzkidobás. És nem mindegy, hogy hangfrekvenciás kábelnek milyen minőségű, összfelületű és milyen sodratú kábelt használunk.A villyanyászat is egy szakma, meg a hangtechnika is egy másik. Én mind a kettőt űzöm, bár, csak az egyiket tanultam (villanyszerelés), de a hangtechnikában igencsak sok mindenen múlik a végeredmény. És elég, ha csak egyetlen kábel nem illeszkedik a többihez, máris változik a végeredmény. És az emberek 90 %-ának csak az a lényeg, hogy szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Az ember olyan buta, hogy mire kicseréli a kábeleket, elfelejti az előtte hallottakat. Amit én írtam, nem a színpadképre, és a térábrázolásra írtam, hanem a kábelek különbségére.
A térábrázolás és a többi nyalánkság, megint egy másik tészta, de mindegy. Ott nem csak a kábelek szólnak bele a végeredménybe.
Azért is írtam azt a bizonyos mértéket, mert egy 100 ezer forintos cucchoz elég a 300 ft-os hangfalkábel, de az 1 millióshoz meg illik 10000 Ft-oasat venni. És jobb, ha a mélyekhez 99,99% tisztaságú réz megy, a magasokhoz pedig színtiszta ezüst. De ez már nem kezdőkategória és nem a kétkezi munkásoknak való, akik másra is el tudják költeni a fizetésüket.Részemről a téma lezárva, és bocsánat, hogy szóltam a hamis rézkábel ügyében.
-
Buckey
őstag
válasz liszi70 #7773 üzenetére
Nem akarok vitázni, csak a tapasztalatomat írtam le.
Amúgy nem hifi cuccon volt az összehasonlítás.
Számítógépről mp3, WAV és FLAC (több zene és teszthang is kipróbálva), Numark dxm01 usb keverő, RH Sound S-EQ215A equalizer, Behringer EP4000 Europower végfok és 1-1 FS Audio DYH-115 hangfal.
Egyszerre szólt a két oldal mono hanggal, így a fülem meghallotta a különbséget. És igen, gondoltam a hangfalak közötti különbségre, és a jobb-bal oldali elhelyezésre is. Cserélgettem bőszen, de a hangfalkábelen dinamikusabbnak, teltebbnek hallottam a hangokat.De nem akarok ebből vitát, csak a tapasztalatomat írtam le.
-
Buckey
őstag
válasz Nemir Ombe #8055 üzenetére
Akkor meg is van a megoldás!
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Bocs, hogy belevau, de véletlenül hozzám került egy ilyen gagyi hangfal.
[link]Először egy samsung cm-350 házimozi-dvd-vcr-combo-val hajtottam. Lehet, semmit nem ér, de meglepően szépen szólt a 20 mm2-es szobában.
Mindenképpen akartam egy rendes házimozit az őskori samsung helyett, így vettem egy olcsó, alap Yamaha HTR-2067 házimozierősítőt.
Na, erre rákötöttem a két Skytronic hangfalat sztereóban. Hát, mit mondjak, nekem tetszett! Szóltam havernak is, halgassa meg (neki komolyabb cucca van, denon meg magnat hangfalakkal, kb. 300 ezer pénz volt 3 éve). Hallgatta, hümmögött és csak annyit mondott, ez tényleg ennyi?
Kíváncsiságból vettem még kettőt háttérnek, a samsung center meg maradt, így 5.0. Hát, lehet, hogy gagyi, de nem sok különbség van az 5.1 magnat-denon pároshoz képest.
És csak 135 ezer volt.
Csak azért írom le, hogy én is gondolkoztam bögreszettben, hangprojectorban, és ez lett belőle. Azóta páran hallották, és csak néztek, hogy na, ez meg hogy?Lehet, hogy ezért most kiutáltok, meg ilyen gagyival jövök, de akinek nincs sok pénze, vagy nem akar költeni, az járhat így is, mént én.
Nekem és aki eddig hallotta, annak tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Üdv!
Ezt most nem értem.
Ha a készülék áramfelvételét bőven kiszolgálja egy tápkábel, ami az estek 98%-ban réz, és ezt egy 99,99%-os és 10-szer akkora keresztmetszetű tápkábelre cserélem, akkor szebben fog szólni?
Mert szerintem ez igen csak parasztvakítás, meg a hülyéktől a fölösleges pénz elszedése.
Arra senki sem gondol, hogy az erőműtől alumínium vezetéken jut el az áram a transzformátorállomásig és onnan a villanyórákig. És a lakások nagy részében még 1,5 mm2-es alumínium, felújítás után pedig sima, egyszerű réz vezeték van, ami egyszerű, gagyi sorkapoccsal ( [link] ) vagy összetekerve van leágaztatva a konnektorokig.
Ha az az 1 méter hiper-szuper rézvezeték miatt javul a hangminőség, akkor holnap építek egy atomerőművet a pincébe, hogy közvetlenül rácsatlakozhassak.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz gyurczy #9663 üzenetére
Ebben igazad van, egy palack ásványvíz tényleg jobban esik.
De ha már a vizes témánál tartunk. Ha friss ásványvizet akarsz, akkor nem a szennyvízcsatornát csapolod meg és töltöd az ásványvizes üvegedbe, hanem az erre a célra rendszeresített ivóvízforrást.
Ha a hálózat a szennyvízcsatorna, akkor a "szennyezett" kijövő áramon semmit sem fog javítani az az egy méter hiper-szuper kábel, amit TE és a "vájtfülű" haverjaid hírdetnek. Csak pénzkidobás!
Tudod, minden lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme. Ebben az esetben épp a tápkábel nem a leggyengébb láncszem, amit a készülékhez adnak, hiszen rövid és megfelelő keresztmetszetű, így a hálózati veszteség épp azon a legkisebb![ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Nincs tapasztalatom, csak éppen ampervadász vagyok és látom a hálózatokat szinte az erőműtől egészen a konnektorokig.
Ha a hálózati veszteség éppen azon az egy méter kábelen lenne a legnagyobb, akkor az áram díja kb. 2/3-a lenne a mostaninak.
A villanyszámla pedig kb. 1/3-al több!Részemről vita lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Üdv.!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Sony KDL-50W808C tv-m és egy Yamaha HTR-2067 5.1 erősítő.
Áramszünet után a tv nem vezérli az erősítő hangját, amit eddig hibátlanul tett. Látszik, hogy az erősítőn mekkora a hangerő, ha megnyomom a tv távirányítóján a hangerő állítást, de nem állítja.
Ha a tv hangszórók szólnak, minden tökéletes.
Újraindítottam mindent, kihúztam, bedugtam mindent, amit lehetett, újraállítottam amit kellett, de nem akarja az igazságot.
Minek lehet baja? Esetleg a tv nem jókor lett áramtalanítva, pont akkor, amikor a winchestereket pörgetni szokta?
Remélem, érthető volt a problémám.
Előrei is köszönöm a segítséget, tippeket! -
Buckey
őstag
Üdv Urak!
Van egy [Magnat] 5.1 szettem, jelenleg Yamaha HTR-2067-tel hajtom. A teljesítménye elég, a kérdésem viszont az, hogy érdemes-e lecserélnem egy komolyabb modellre a hangminőség javulása érdekében, vagy jó ez így? Mert eddig nem hallottam komolyabb erősítőkkel, és egy kicsit izgat, hogy lehetne-e jobb.
Esetleg van-e (hozzá) ajánlott 5.1 erősítő max. 150-200 ezer forintig?
Mert próbálgatni, visszaküldözgetni nem nagyon szeretnék.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan kell beállítani egy 5.1-es rendszert, hogy zenén is és filmeknél is jól szóljon, mert már teljesen elvesztettem a fonalat (pedig az előd [JBL SCS 178 5.1] szettet sikerült jól belőnöm).
Pedig van valamennyi tapasztalatom a hangrendszerek terén, de most megakadtam (vagy a rendszer nagy, vagy a szoba, kicsi, vagy az erősítő nem megfelelő vagy nem tudom). Ha zenén jól szól (5CH stereo) akkor filmen nem (5.1, dolby pro logic), ha filmen jó, akkor meg zenén siralmas.
Szóval a rendszer: [Magnat Monitor Supreme 2002] , [Magnat Monitor Supreme Center 252] , [Magnat Monitor Supreme 202] és [Magnat Monitor Supreme Sub 202A] , erősítő [Yamaha HTR-2067] a szoba 25 mm2.
A SUB-ot próbáltam szinte mindenhol, két helyen van jó helye, attól függ, hogy a front hangfalak Large-ra vagy Small-ra vannak állítva (próbáltam mindet Small-on illetve Large-n is). A SUB frekvenciáját próbáltam 80Hz és 120Hz között mindenhol, de hol kevés volt a mély (zene 5CH stereo), hol sok (5.1, dolby pro logic).
Minden ötletet szívesen fogadok, mert már negyedik hete cumizok, mint a torkosborz, és nem jutottam semmire.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Buckey
őstag
Köszönöm, de ezeket már többször is elolvastam, szinte kívülről tudom már (mint az erősítő használati útmutatóját is).
Én is sztereóban hallgatnám, de akkor Large-ra kellene állítani a frontokat, ami nem az igazi, mert a menüben kell hozzá turkálni.
Még nyüglődöm vele egy hetet, és ha nem jön össze, lehet beszerzek egy komolyabb erösítőt.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz LakiTomi #54519 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen egy erősebb erősítő, de ha a Yamaha a gyenge láncszem, akkor muszáj lesz lecserélni.
Az előbb beállítottam stereoban (2.0 Large, majd 2.1 Large-SUB, 2.1 Small-SUB), majd a két hátsóval (4.0 Large-Small, majd 4.0 Large-Large) és 4.1-ben (Front small-sorrund small-SUB 120 Hz) is. A centert kikapcsoltam, és így sokkal jobb a hangzás mind zenén, mind filmeknél. De azért még finomítani kell ám.
Ennyire gagyi lenne ez a center? Erre nem is gondoltam.
Mondjuk SUB nem is kellene, ha a frontok Large-n vannak.
Ha a center helyére (ahogy javasoltad) tennék egy Supreme 202-est, akkor biztos jobban szólna. Csak most egy darabot kellene vennem, de mindenhol párban árulják. Vagy veszek kettőt (egy párat), és az erősítőnek megfelelően bekötöm (sorosan/párhuzamosan). Mondjuk így át kellene rendeznem egy kicsit a dolgokat, de megoldanám.
Mondjuk erősítőből is akkora kellene(szélessége: 44 cm, magassága: 16,7 cm), mint ami kb. most van, mert ugyan oda menne vissza (szellőzése trükkösen van megoldva, és szekrénysort meg már nem cserélnék ).
Amit linkeltél Onkyo 686/696, túl magas (sajnos a magassági-szélességi korlát van).
Ezek közül, nem tudom, melyik lenne a legjobb, ha már cserélnem kell? [Marantz NR1609] , [Denon AVR-S750H] , [Denon AVR-X2600H] -
Buckey
őstag
válasz LakiTomi #54548 üzenetére
A DENON X2600H még éppen elférne, úgyhogy ha váltok, akkor ez lesz a befutó.
Amúgy a Magnat Monitor Supreme 202-t én sorba kötöttem be (a magasak kifelé néznek) mert az erősítőm 6-16 ohmig jó. Lehet, rendelek is egy párat, mert így tényleg fényévekkel jobb. Mondjuk, a Tempus 22 is kb. ugyan olyan árban van, de ahogy itt (is) mondani szokták, nem egy család a kettő. Még ma eldöntöm, melyik legyen.
Majd, ha még mindig nem lesz jó, vagy olyan kedvem lesz, benevezek egy DENON X2600H-ra.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Buckey #54549 üzenetére
Na, megrendeltem a Magnat Tempus 22-t. Kíváncsi leszek, hogy muzsikál. Ha nem lesz jó, jobb, akkor majd megy vissza az erősítő cseréje után (ami bele fog férni a 14 napba).
Ha úgy sem lesz jó, akkor így jártam.
Vagy megy minden a háztól és veszek egy soundbart, vagy marad csak a TV.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz LakiTomi #54583 üzenetére
Majd kiderül, elvileg hétfőn hozzák.
Az erősítő cseréje nem volt tervben, mert nem hajtom annyira, hogy az a teljesítmény indokolt lenne, viszont, ha a hangminőség megkívánja, akkor muszáj lesz.Diavetítőm nincs, de a kazettás magnóm még meg van. És még pár kazetták is van.
-
Buckey
őstag
Na, lerángattam a Magnat Supreme 2002 és 202 alacsony frekvenciáját az EQ-val nagyon mínuszba, így már azt mondom, hallgatható az egész mind zenék, mind filmek alatt.
Úgyhogy, a Magnat Supreme 252 center nem ehhez való, valahogy kicsi, nem passzol.
Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni a nagyobb, viszont nem ebbe a családba tartozó Tempus 22. -
Buckey
őstag
válasz Beni2360 #54645 üzenetére
Ezt én is tudom, hogy mint sok helyen, a házimozizásnál is minden mindennel összefügg. De sajnos nem egyszerű úgy összeválogatni a rendszert, hogy minden elsőre passzoljon.
Mert az egyik üzletben csak a tudás van meg, de néhány készülékből hiány van, míg a másikban van néhány készülék, de a tudás hiányzik. Így nehéz jó rendszert összeválogatni. Ráadásul még utazni is kell az üzletig pár 100 km-t, ha az ember egy-két dolgot meg akar hallgatni, ugyanis a vidéki üzletek (ha van egy-kettő) nem vásárolnak be, mert csak állna a pénzük benne.
Tudom, hogy a Yamaha HTR-2067 nem egy csúcskategóriás erősítő, de azt hallom, hogy a Magnat Supreme 2002-höz és Magnat Supreme 202-höz a Magnat Supreme 252 center kicsi, nincs meg az a mély hangja, dinamikája, mint ami kellene. Most a 2002 alacsony frekvenciáját lehúztam a béka segge alá, így a mélynyomót már beállíthattam a kívánt szintre, hogy a 252-nek is legyen mélye, de ne legyen sok (mert ugye a 2002 meg lemegy elég mélyre még small-ra állítva is). Az üzletben meg az egész rendszert (sőt másikat sem, mert másból nem volt) nem lehetett egyben meghallgatni, mert nem volt lejátszó, meg nem úgy volt bekötve az erősítő. És csak ez a center volt, ami Supreme, így passzol a többihez (az eladó szerint, ami eddig úgy néz ki, hogy nem), és hiába állítgattam, nem jöttem rá a titokra (kellett innen egy kis segítség).
Amúgy a rendszert filmre beállítva (5.1) szépen szól, de akkor zenén pocsék, ha viszont zenére (5.0 CH) állítom be, akkor filmen, ami a center hibája (szerintem kicsi ehhez a szetthez). Most, hogy lejjebb vettem a mélyeket a frontokon, így már sokat javult a helyzet (de még így is érezni, hogy valami hiányzik), de akkor így felesleges a Magnat Supreme 2002.
És nem tudom, hogy egy jobb erősítő mennyivel tudná javítani a center hiányosságait (ha egyáltalán tudná), ezért is próbálkozom egy nagyobb centerrel (Magnat Tempus 22).
Nézegettem én is a Yamaha RX-V685-öt, de egy kicsit magas oda, ahova raknám.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Buckey #54646 üzenetére
Na, ma jött meg a Tempus22, és tényleg, ez illik a rendszerbe. Már elsőre, alapbeállításon (EQ nélkül) is egyben vannak a hangok, kicsit finomítottam és így már (nekem) tökéletes. És a Yamaha erősítővel sincs eddig semmi gond, szépen szól (nem tudom, hogy a Denon 2600-as mit tudhat, lehet, bevállalom, ha lesz fölösleges pénzem ), ez most így (még) megfelel.
Úgyhogy, a [Magnat Monitor Supreme 2002] , [Magnat Monitor Supreme 202] és [Magnat Monitor Supreme 202A Sub] mellé a [Magnat Tempus 22 Center] illik, a [Magnat Monitor Supreme 252 Center] kicsi.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, útmutatást, mert már azon voltam, hogy eladom az egészet, de így, most már megtartom, kivéve a [Magnat Monitor Supreme 252 Centert].
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz LakiTomi #54700 üzenetére
Igen, már ment is az apróra a Supreme center. Kisebb rendszerhez jó, de ez nem az, ez egy elefánt! És a boltban ennyire értettek hozzá.
Köszönöm! Élvezem is, mert még nem tudtam felállni és elpakolni, mert olyan szépen szól (nekem eddig ez a legjobb rendszerem, lehet, hogy ezért is ).
Az AVR csere meg elnapolva egy darabig. -
Buckey
őstag
válasz Tommancs #54748 üzenetére
Itt megtalálod a méreteket (képek között): [link]
Mérd meg a TV felfogatását, és az állványét, így ki tudod számolni, mennyi hely marad a TV és az üveglap (talpa) között. Elég széles határok között lehet állítani (nekem az 50 collos TV-t nem kellett a maximumra tennem, és így is maradt 19 cm a TV alatt és a talp között, ahol a Magnat Tempus22 kényelmesen elfér (mondjuk előre 1 cm marad, de ez megoldható, ha kilógna a center). -
Buckey
őstag
válasz Tommancs #54755 üzenetére
Fix pont a TV-re csavarozható-ráakasztható elem legfelső lyuka, az alsó meg majd esik valahova (jó tanács, hogy mielőtt felakasztod, dugj be minden olyant, amit be akarsz, mert utána már nem tudsz, vagyis én nem tudtam ).
Vagyis a TV legfelső felfogató pontja a TV-re csavarozható-ráakasztható elem legfelső lyuka.[(#54756) Május] , van a centernek gumi lába, így nem rezonál semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Tommancs #54758 üzenetére
Szerintem is, de ha mégsem, akkor az a pár centi már semmit sem fog számítani.
A TV legfelső felfogató pontja majdnem a TV közepén van?
"hogy kb. a TV tetejétől 42cm-re van a TV-m felső felfogatója"
"a TV teljes magassága 83cm, így a felső felfogatástól lefele 41 centim van az aljáig"[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Most még csak érdeklődöm, de tanácsot/véleményt szeretnék kérni.
Igaz, már beszéltünk [anno] róla, de új játékos került képbe az Onkyo TX -NR696 és a Denon AVR-X2600H mellett, méghozzá egy [Marantz NR1710] (feljebb toltam a pénzkeretet). Tudom, hogy nem akkora teljesítményű (kb. fele) mint a többi versenyző, de nekem panelba nem a hangerő a legfontosabb, hanem a hangminőség. Igaz, az is kiderült, hogy a Yamaha HTR-2067 a maga kategóriájában korrekt AVR, de mégis izgat, hogy mégis mit lehetne kihozni a hangfalakból. Zene-film kb fele-fele arányú.
Szóval, mi a vélemény a Marantz NR1710-ről?
Vagy inkább maradjon a Onkyo TX -NR696 és a Denon AVR-X2600H közül valamelyik?Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
-
Buckey
őstag
válasz tothjani81 #55711 üzenetére
Szia!
Én egy [ilyennel] oldottam meg. Eddig tökéletesen működik. -
Buckey
őstag
válasz tothjani81 #55714 üzenetére
Ez egy olyan elosztó, aminek van egy vezérlő aljzata (master), ebbe dugod be az erősítőt. És van négy vezérelt (slave) aljzata, amibe a mélyláda csatlakozóját dugod be.
Amíg az erősítő kikapcsolt állapotban van, addig a slave aljzatokban nincs feszültség. Amint bekapcsolod az erősítőt, a slave aljzatba dugott mélyláda is bekapcsolódik.
Kb.ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz ctrlaltdel13 #55716 üzenetére
Így van.
De a hatból az utolsóban állandóan van "petró".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Dell notebook topic
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs