Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
trecom
tag
-
trecom
tag
Üdv mindenkinek jelenlegi rendszerem egy 3d-s samsung tv egy samsung HT-TZ212-es dvd-s házimozi szerű valami egy asztali blu-ray lejátszó hangját hogy tudom kivezetni a házimozimra?
Válaszokat előre is köszönöm. -
trecom
tag
Üdv mindenkinek a két erősítő közül melyik az ajánlottabb?
Az első denon 1611 használt 45k.
A második harman kardon 142/230 használt 40k.
Elősorban film de zenehallgatás is előfordul majd.
Hangfal szett ajánlásokat is szívesen veszem ezekhez az erősítőkhöz.
Válaszokat előre is köszi. -
trecom
tag
Üdv véleményeket szeretnék kérni az alábbi hangfalszettekről wharfedale a másik KEF melyik az ajánlott valamikor egy Denon hajtja meg majd még egyenlőre nem tudom melyik szettet véleményeket tapasztalatokat kérnék ki melyiket és miért meghallgatásra nincs lehetőségem.Első lépésben a hangsugárzókat akarom megvásárolni mert a jelenlegi samsung házimozi erősítőmre rá tudom kötni mindet.Mostanában olvasgatva a fórumot Jbl láda mindkét szetthez jó?
Válaszokat tanácsokat előre is köszönöm. -
trecom
tag
Üdv amit eddig olvastam a fórumon azt szűrtem le hogy neked van a legtöbb tapasztalatod a házimozik szintjén van még itt az aprón egy dali concept6+1+center ha neked a három közül kellene választanod te melyiket választanád felhasználás legtöbbet filmnézés utána játék meg elvétve zenehallgatás.A választott denon erősítő megfelel mindegyik szetthez?A Jbl láda jó a dali szetthez is?Lehet esetleg hallottad is mindhárom szettet?
-
trecom
tag
Üdv mindenkinek erősítő vásárlás előtt állok lenne egy itt az lenne a kérdés hogy ezt vegyem-e egyenlőre a 3d nem fontos gyári blu-ray filmek lejátszása a cél meg néha zenehallgatás a hangrendszer Dali concept 6+center+1 mély láda a későbbiekben vagy ebben az ársávban egy egybe HM vasat vegyek mármint úgy értem nem proci végfok verziót.
-
trecom
tag
Üdv mindenkinek adott egy Dali concept 6 + 1 + center meg egy Denon 3312 ehez szeretnék venni egy Dali concept subot van most egy eladó 85ezerért megér még ennyit ez a sub véleményeket tapasztalatokat szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4