Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Vicarious1 #13354 üzenetére
A Boxer nagyon jó szubkábel, de arra ne várj választ, hogy mire számíthatsz. Próbáld ki és meg fogod hallani.
Az a plusz vezeték földelésre szolgál, zajok, búgás kiküszöbölésére alkalmazható.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
válasz Vicarious1 #13354 üzenetére
Nálam nincs bekötve az sehova sem, csak lóg a levegőben.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Vicarious1 #13994 üzenetére
Lehet, akkor több értelmű a megfogalmazás
En azt olvastam ki 35nmes szoba 5.1 hang rendszer, de lehwt arra gondol amire te is...
Majd jönnek a szakik, es meg mondják a frankót de anno en is azt gondoltam hogy 100-150 ezerből jo hazimozim van, es kiderult hogy kozelebb vagyok moat a fel millahoz, es most mondom azt hogy jó a mozi élményem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
cucumber87
tag
válasz Vicarious1 #13994 üzenetére
pontosan!
a hangfalak kb 1,5 2m X1,5 2m távolságra lennének körbe helyezve
elnézést ha félrevezető voltam valóban
[ Szerkesztve ]
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
BBéci
legenda
válasz Vicarious1 #16142 üzenetére
Van a Dune-ben ventilátor?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norbi 72
veterán
válasz Vicarious1 #16210 üzenetére
Először próbáld ki,hogy sima RCA-val szól-e,Right-ba kezd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vicarious1 #16210 üzenetére
Van típusa vagy vmi száma?
Nekem is régi Magnat van, Y-t használok, mert a +dB miatt nálam jobb a hangzás. -
Norbi 72
veterán
válasz Vicarious1 #16468 üzenetére
Nyugodtan átrakhatod,kisérletezz bátran!
Nekem is RTi szériám van,én nem foglalkozom ezzel,a vas 1485 Wattot tud leadni,nekem megfelel 8 Ohmon.
-
zs198
aktív tag
válasz Vicarious1 #16640 üzenetére
ohh bakker
Nem kell hozzá amúgy nagy angol tudás.
De mindegy. SorryÜdv. -Zsolt-
-
zs198
aktív tag
-
zenwalk
senior tag
válasz Vicarious1 #18302 üzenetére
Sziasztok
Valaki le tudná írni, hogy melyik külföldi oldalról szoktatok rendelni? -
markussandor
senior tag
válasz Vicarious1 #18896 üzenetére
Nem véletlenül írtam 90%-ot, és talán még alá is becsültem, ugyanis sorozat függő/néző vagyok, azok pedig elvétve 5.1-esek, filmet nagyon ritkán nézek, és az se mind 5.1-es.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Vicarious1 #19512 üzenetére
Azt nevezem, igy olvasva már bánom hogy nem mentem el hozzád.
Igy utólag is köszönöm a 'kozvetett meghívást' egyszer lehet élnek majd veleAmugy tuti álomszép lehet.
Es igen, Nemir Ombe tud ezt azt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
markussandor
senior tag
válasz Vicarious1 #19798 üzenetére
közben megtaláltam én is :-)
tehát, ennyit a hülyének is megér, vagy azért előbb hallgassam meg?
-
BullZeye
veterán
És hol lehet megnézni ezeket a színeket hangszórón is?
Mintha nem is létezne ez a hangfal, neten semmi nincs róla, 1-2 videó 1-2 képEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
markussandor
senior tag
már csak cseresznye van, a többi elfogyott
beszéltem a bolttal, a cseresznye is apró sérüléseket tartalmaz, amit elvileg a talplemez eltakar -
sinci01
aktív tag
válasz Vicarious1 #19989 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Vicarious1 #21681 üzenetére
AVR-je válogatja .... a nagy Pio-kon pl. ha "none"-ba teszel mindent (a frontokon kivül, mert azt nem engedi) a sub-on kívül és kikapcsolod a frontok végfokait a menuben (mert ott olyat is lehet), akkor megoldható ....
(Denon/Marantz/Yamaha -nál tudtommal nincs erre lehetőség .... a többi márkánál meg most hirtelen passz .... )
Hmm ....
-
zsoika
addikt
válasz Vicarious1 #22053 üzenetére
Nem tudom te miről beszélsz de én E=euro -rol.
Szerk: a forintot "eFt " ként szoktam írni[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Vicarious1 #22448 üzenetére
Van lejjebb is
Zalaegerszegen nincs is házimozi rész a MM-ben...Az eredeti MM helyén kínai áruház van, mert csődbe ment...ez a mostani fele akkora, mint a korábbi és a szombathelyi MM-hez tartozik..
De van még lejjebb az a Webshop MM....magyar garancia helyett kézzel írt papír fecnit adnak (4 évből így lesz 1 év garancia)
Az Euronicsban pedig erőszakos ügynökök dolgoznak.....hozzáértés ott sincs
Korábban volt műszaki áruház a városban ott dolgozott 2 hozzáértő lelkes fiatal srác, de sajnos bezárt...
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Vicarious1 #22718 üzenetére
Soha nem kapcsoltam be semmi ilyesmit, pedig mindig low cost rendszereim voltak/vannak.
Inkább megszokás kérdése a dolog szerintem, engem már az is zavar, ha a bass/treble fel van tolva, akár csak egy kicsit is, nem is beszélve az ilyen-olyan eq meg társairól.
Szerk.: mozi nálam -15 db, alatta nem látom értelmét.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
válasz Vicarious1 #22723 üzenetére
Már annak is örülnék ha nem szakadna meg az adás 10 percenként. Alig várom, hogy leteljen a hűség aztán go UPC... Mondjuk nagyon keveset nézek tv-t.
-
VoidXs
Topikgazda
Az adóktól nem kapnak 5.1-et, mivel ők sem úgy kapják a filmeket. Néhány még nem is az eredeti scope képpel megy, hanem valami levágott flat.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
BBéci
legenda
UPC kábelen van 5.1, de sajnos kevés.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Nemir Ombe
addikt
-
zsoika
addikt
válasz Vicarious1 #23206 üzenetére
Nem itt a fáradt gőz rovat!
Ez egy lazább(felfoghatod barátibb topik) szerintem....ha Ragadozónak nem tetszik akkor töröl pár oldalt.
Egyébként ez már Én is megfogalmaztam ...egy kicsit másképp.[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
válasz Vicarious1 #24069 üzenetére
Azért az X1300 szerintem nem a legallja, el lehet vele "bőven" lenni. Egy Dali Spektor 6 szettel nem fog csalódni, esetleg Castle Knight 5 vagy 2 is volt akcióban elérhető áron. A Dali beszerezhető 239-ért, csak egy kicsit levelezni kell a forgalmazókkal és odaadják annyiért 299 helyett. Legutóbb volt egy olyan akció is, hogy X540 volt a Dali mellé 280-ért. Bontatlanul tovább adni az AVR-t, és már van is egy hsz szett jó árban, igaz ez egy kicsit macerásabb az eladás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
sinci01
aktív tag
válasz Vicarious1 #24073 üzenetére
plusz egy sub sokat segítene a rendszeren...
-
qpakcovboy
őstag
válasz Vicarious1 #24069 üzenetére
Elsősorban köszönöm a válaszokat!
A Denon erősítőt nem fogom lecserélni, én elégedett vagyok vele. Nagyságrendekkel jobban szól, mint a korábbi Pioneer. Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy a mikrofonnal bekalibrálta magát.
Wharfedale, vagy esetleg a Jamo nem jöhet szóba? Illetve Dalit, vagy a Castle Knight mennyire jöhet szóba használt piacon?
-
Beni2360
félisten
válasz Vicarious1 #24168 üzenetére
Na majd ha lesz egy kis időm inkább türelmem megnézem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Vicarious1 #24423 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget
De ez a kettő együtt 40 kg, és a projektbol csak az autó hiányzik
De tényleg köszönöm a lehetőséget, nemrég majdnem osszejott a meghallgatás náladBBéci : akkor eddig a denon vagy az arcam, felirtam mint opció, köszönöm a válaszod
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
BBéci
legenda
válasz Vicarious1 #24423 üzenetére
Annak nincs sok értelme, mert az SR7011 olyan kevés azokhoz a hangdobozokhoz, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly.
(#24434) Sanci38
A NAD T758-ra is vonatkozik a fenti mondat.
Hallottad már azokat az ELAC-okat? Mondom, legalább 350-400000 forintos sztereó vas illik hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
válasz Vicarious1 #25149 üzenetére
Az itthon több mint 650E Ft. Le kell csapni rá.
-
claire78
senior tag
válasz Vicarious1 #25151 üzenetére
Szintén Nemir ajánlatára és szintén ez a típus. Igaz még ennél is olcsóbban sikerült beszereznem.
Csak dicsérni tudom én is! Mindkettőt! -
Nemir Ombe
addikt
válasz Vicarious1 #25149 üzenetére
Az egy valóban jó sub .... annyiért meg ajándék volt ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Nemir Ombe
addikt
-
T_Stark
őstag
válasz Vicarious1 #25265 üzenetére
De igen, csak ilyen színben volt.
zsoika:
Nem zárt, alul van a reflex nyílás.Még rendesen kipróbálni nem volt időm sajnos, talán pénteken tudom majd újra beméretni a rendszert, és tesztelni a sub-ot.
[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
válasz Vicarious1 #25683 üzenetére
igen nekem is ezt a max 60 cm-t írja. az azért nem nagy "távolság" !
ebből kiindulva nem is igen lenne eltérés a hangzásban. vagy mittomén. -
törölt tag
válasz Vicarious1 #25683 üzenetére
Mindenképp jobban járnál. Nemrég próbáltam ki, és sokkal jobb hangképet kaptam.
-
sixpak
nagyúr
válasz Vicarious1 #25750 üzenetére
Köszi.
Persze, mind saját kép, de elég régiek, már nem igazán van időm a fotózásra. A gép egy Nikon D3100 egy 18-105-el, ami újkorában sem került többe, mint 200 ezer ft, vagyis a belépőszint....ja, és az újkorában már legalább 6 éve volt.Norbi: a kisvasút Kaszón van, Somogy megye.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
BBéci
legenda
válasz Vicarious1 #26406 üzenetére
Szerintem az LX-56 egyáltalán nem jó választás, még házimozira sem, sztereóra pedig végképp nem.
Az RX-A550-re ugyanez vonatkozik. Egyáltalán van olyan típusszámú erősítő? Az a lényeg, hogy Aventage-ből csakis a négyszámjegyűeket ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Vicarious1 #26972 üzenetére
Tegnap olvastam amit írtál : Phase matching ez van olyan NR típus is amiben benne van egyébként. Tegnap megnéztem ,az előlapon lehet bekapcsolni - eleddig nekem fel sem tünt , hogy van - filmeknél is érdemes? Hagyjam úgy ? Még nem néztem filmet így bekapcsolva ...
Ki mit szól hozzá? Nagyurak ?[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Dorian
félisten
válasz Vicarious1 #26972 üzenetére
"aki pontosan és alaposan beállítja az Audyssey-t a szobához és hangfalaihoz a Dynamic EQ bekapcsolásával nem szabad rosszabbnak éreznie a rendszerét"
"összevissza - szedett-vedett rendszereknél, az Audyssey nem pontos beállítása után, azonnal kikapcsolja és megállapítja hogy hú de sokkal jobb anélkül"
A véleményed nem állja meg a helyét, éppen ellenkezője az igaz. A din. EQ pontosan a "szedett-vedett rendszereknél"- ide értve a vasakat, hangfalakat, beállítást, szobaakusztikát - tud esetleg tetszetősebbnek hatni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Steady74
addikt
válasz Vicarious1 #27322 üzenetére
Honnan vetted ha szabad kerdezni? Johet akar privatban is
-
BBéci
legenda
válasz Vicarious1 #27436 üzenetére
Közben elgondolkoztam és rájöttem, nem tudnék mit kezdeni a 906-okkal, mert frontsugárzónak kicsi, háttérsugárzónak pedig ha törik, ha szakad, mindenképpen dipólt vagy bipólt akarok.
Ilyen volt nálam pár hónapig, soha, sem előtte, sem utána nem volt olyan tér mögöttem/körülöttem, mint amit ezek létrehoztak. Szuper az átkapcsolási lehetőség, koncerthez a bipólt választottam, úgy jobban tetszett a hang. Azért nem tartottam meg (a rendkívül csábító ár ellenére), mert egyrészt sosem lesz AT LCR-em, másrészt a hangszórók tengelyének egymáshoz viszonyított 90 fokos elrendezése csak falon jó, könyvespolcon nem az igazi.Mit gondoltok, az SR 900-ra is adnának akciós árat?
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz Vicarious1 #27460 üzenetére
na ezt kipróbálom Köszi!
-
jeni
félisten
válasz Vicarious1 #27742 üzenetére
Gáz!
Trafó földelés rendben van?
Valahol valamely vezeték sérült! Akár ez lehet csatlakozó is.
Apránként csatlakoztasd le a többi cuccot,hogy kiderüljön mi viszi rá? -
jeni
félisten
válasz Vicarious1 #27745 üzenetére
nem a TV HDMi vezetéke hozza rá? esetleg a csatlakozónál?
ha nincs bedugva a TV-be a HDMi akkor is ráz?[ Szerkesztve ]
-
SVLaller
senior tag
válasz Vicarious1 #27742 üzenetére
Ezt a védőföld hiánya okozza. Minden kapcsoló üzemű tápban vannak hidegítő kondik a védőföld felé és ha az hiányzik akkor kihozhatják a fázist ilyen pici mértékben a készülékházra. Nézd át az elektromos rendszert, régebbi házakban csak a vizes helyiségek voltak védőfölddel ellátva, a szobák nem.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
SVLaller
senior tag
válasz Vicarious1 #27757 üzenetére
Akkor ott meg kell hogy legyen tényleg, de valahol biztos hogy hiba van. Ha jó a védőföld tuti hogy nem világíthat a fázisceruza a készülékházon.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs