Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
antistati
tag
-
"akkor ad igazi koncertélményt, jelenlétérzetet, ha nem kevernek pluszban semmit a háttércsatornákra"
Koncerten is sokszor kevernek hátra, és máshová is, és nem mindig azért, mert nem értenek hozzá, hanem nagyon is tudatosan. Pont, hogy a koncert hangulatának visszaadása miatt kell a felvételre is, nem csak előre keverni.
-
Dorian
félisten
Még rosszabb, ha ez élőben történik, be sem lehet mást tenni helyette. Szégyenszemre a MÜPA nagytermében hallottam életem legrosszabb hangosítását: egy bankos karácsonyi rendezvényen (biztos gondolták ezeknek így is jó lesz)
Pl. Snétberger a színpad jobb oldalán gitározott, amit kihangosítva bal oldalt, ~5m magasságból hallhattunk, és hasonló finomságok a többi előadónál is... (és még a legjobb helyek egyikén ültem)
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
VoidXs