Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Sziasztok
Nem tudja vki, hogy a Fujitsu PRIMERGY TX1310M1 C226-os alaplapi RAID mit tud? Szoftveres/hardveres...? teljesítménye az addonokhoz képest? -
floatr
veterán
-
floatr
veterán
válasz
bambano #4214 üzenetére
Bár lazán kapcsolódik csak, de vélek némi gyakorlatot felfedezni a mondandódból, amikor openvpn-ről van szó, volna egy kisebb problémám vele. Windows kliens kap egy PUSH ROUTE-ot, de csak rendszergizda jogosultsággal lehetne végrehajtani. Rendszergazdaként kellene indítani a vpn-t? Ez mondjuk elég felhasználóbarátságtalan lenne...
-
floatr
veterán
válasz
bambano #4146 üzenetére
Ez lesz az első szerver, eddig külön laposokon mentek a dolgok, de elég egyszerű darabokon. Amúgy kulcs soft, SQL Server, firebird, szitu ugyanaz. Ha nem korlátoznák a szerver funkcionalitását (telepítés, upgrade csak lokálisan), akkor meg tudnám oldani azt is konténerben, de így kell neki egy VM. Nem vágom, hogyan lehet ennyire múltszázadi módon fejleszteni, hogy eleve millát súrol csak a szoftveres oldal, és ráadásul rugalmatlan is mint egy ammonitesz
A router adottság, nekem is szívás ovpn-t konfigurálni, de ez van. Talán ha LXD-be csomagolom, egy lépéssel több lenne átlépni rajta. Más helyszínen simán kidobnám a meglévőt.
Köszi
-
floatr
veterán
válasz
cinemazealot #4137 üzenetére
Ez nem lenne rossz elképzelés, de maga a rendszer felépítése sem 5 perc, ott is lenne szerepe a raidnek, ha netán megdöglik az egyik hdd, akkor nem kell szívni még a backup/restore-al sem.
-
floatr
veterán
Sziasztok!
Egy 2+ felhasználós szervert szeretnék összelőni könyvelés kiszolgálásra, amihez win kellene, viszont nincsen túl sok bizodalmam benne, ezért KVM-be zárnám egy linux hoston. Lenne rajta egy konténeres VPN, és még pár marginális feladatot is rábíznék többnyire munkaidőn kívül. Kinéztem egy Dell T30-ast hozzá (xeon, 16GB, 2x1TB raid 0), de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy elég-e a hardware hozzá, vagy hasonló árkategóriában van-e jobb lehetőség
Nézegettem alkatrészeket is, de kissé ahogy elmerülök a részletekben, egyre inkább azt látom, hogy a T30 jó vételnek számít.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Szervertápok, HP, DELL, Supermicro
- Huawei ups 3000va belső akkumulátoros szünetmentes tápegység UPS2000-G-3KRTS eladó!
- Cooler Master Stacker 810 Szerver óriás ház (hiányos)
- APC SMART 1500I SMC 2U rack kivitelű szünetmentes, valós szinusz, új aksik
- Legrand UPS KEOR LINE RT 3000VA Szünetmentes tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest