Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Szasztok!
Van egy ilyen házam az elejére szeretnék egy porszürőt tenni. Mit tudnátok ajánlani, milyen anyagot tegyek előre ami átszűrné a levegőt ,de a por nagy részét megfogja. Vettem a Mediaba porszívóba való szűrőt, de túl sűrű szövésűbek bizonyult és meleg lett bent[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
A házamnak az aljába tervezek tenni egy 8cm ventit pluszba, aminek ki kell vágnom a helyét. Banális kérdés, de fújja vagy szívja kifele a levegőt, hogy a jobb? Illetve hátul most van egy 8cm venti inkább az alá tegyem be szerintetek itt még van egy hely.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Egy kis gépházat szeretnék lefújni fehérre. Én arra gondoltam h vmilyen fújó festékkel lefújom. Milyennel érdemes, van valakinek ötlete? Illetve én nem szeretném a felületet csiszolni meg ilyesmi ha nem nagyon muszáj. Minél olcsóbb és gyorsabb megoldás híve vagyok, ami jó isBe my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
(#53556) huliganboy Köszi kolléga el is felejtettem, hogy te értesz a festékhez
(#53555) Samus
Köszönöm a részletes ismertetőt, ha csak nem lesz vénasszonyok nyara akkor megvárom, hogy nyár legyen se fűtött garázs se kazánhelyiség nincs a közelemben.Ui: Egy dolgot viszont elfelejtettem megemlíteni, hogy műanyag részek is vannak a házon. Ezeket is lehet ezzel a festékkel, illetve kell-e ezeket is felületkezelni? Mégegyszer köszönöm a segítségeteket
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi orion aszem hangfalpárom aminek a kábelvégén most nincs semmi. Össze tudnám hozni valahogy egy számítógéppel? Milyen csatlakozót kell tegyek a végére, illetve kell-e még vmi hozzá? Köszönöm előre is aki segít ebben.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék. Rendeltem egy RGB led szalagot meg infrás távkapcsot hozzá viszont már a második távirányítónál járok úgy, hogy nem csinál semmit. Összedugva a ledszalag fehéren világít viszont a távot hiába kapcsolgatok a led meg se nyikkan. A távirányítóba 2032 elem van a 2025 helyett sztem ez nem számít de azért leírom. A táp próbaként egy 210mA (15,3V) töltő. Ez lehet gond esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
-
Nerazim
őstag
válasz macilaci78 #58130 üzenetére
A ledszalag egy ilyen RGB 5050 SMD.
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Olvasom, hogy szóba kerültek a akkis gépek. Van egy B&D 12V akksis fúrom ebben szeretném kicserélni a cellákat Li-ion -ra. Mire kell odafigyelni, ill. milyen érdemes külföldről rendelni bele?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
válasz szabifotos #63689 üzenetére
Szia!
Rengeteg YT videot megnéztem ezzel kapcsolatban és felmerült pár kérdés bennem:
A BMS áramkör: van 3s és 4s, ha 3 akkut kötök sorosan akkor kell a 3s és ha 4 -et akkor a 4s kell?
A BMS áramkörre és a CC/CV modulra miért van szükség? Ha veszek egy Li-Ion töltőt az nem tudja megfelelően tölteni az akkukat? Alin láttam Litokala akkukat forszemmel ellátva ilyet raknék majd bele.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
válasz szabifotos #63776 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a hasznos infókat, már meg is rendeltem a szükséges alkatrészeket.
-
Nerazim
őstag
válasz szabifotos #63776 üzenetére
De vmilyen kijelző kelleni fog nem? vagy honnan tudom h feltöltött az akksi?
-
Nerazim
őstag
Udv!
Ujabb akksi ment galyra a kezem alatt. Most egy lidl parkside akksi adta meg magat. Szetszedtem es 5db 2000 mAh Li ion akksi van venne. Ha kimerem es kiderul h egy cella rossz akkor:
1, vehetek -e a jofogasos eladotol hasonlo 18650 csak nagyobb mondjuk 3500 mAh akksit? Csak azt az egyet szeretnem cserelni a tobbi maradna.
2, Mivel gyarilag ezek pontheggesztve vannak, ezert nem tudom, h az uj akksit ha berakom a regi helyere hozza tudom e majd forrasztani a igy hogy ezen nem lesz forrszem.
Ja es a gyari tolto jo lesz igy hozza?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Köszönöm. Még annyi, h közben lemértem egyiknek a fesz. 3,11V a többi 3,84V. Ez már annnyira kevés lenne? Én nem gondolnám olyan tragikusnak, de a töltő így most nem tölti az akksit.
-
Nerazim
őstag
Szia. Milyen futar? Kit kell hivni? En azt hittem, hogy a lidl szerszamokat egyben cserelik vagy visszadjak a penzt blokk elleneben. Ezert nem akartam visszavinni a boltba es kaptam szet, mert amugy maga a furo jo es szuksegem is lenne ra.
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, már holnap jön is a futár és elviszi az akksit és a töltőt is, így nem kell vele szenvednem. Francba
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Ehhez a művelethez milyen kábelt vegyek? Elég egyfajta?Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest