Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Fellángolt bennem a barkács utáni vágy, és szeretnék gányolni egy PC házat. Tippeljetek, hogy miből lenne...persze, hogy fából. Milyen típusút, és vastagságút ajánlanátok hozzá, úgy, hogy minnél olcsóbban kijöjjek, de azért nézzen is ki valahogy.
Még csak tervezgetés fázisban tartok, azért kellenének a méretek, hogy SketchUp- ban pontossan meg tudjam tervezni.
Esetleg valami tanácsokkal is megáldhatnátok, mert még egyáltalán nem dolgoztam fával.A segítséget előre is köszönöm.
-
vtomi2
őstag
válasz blasko92 #27646 üzenetére
Épp most olvasom, Nem sokat mozgatnám, tehát a súly nem számít. Festésnek fakete matt, és fényes fehér sprayt gondoltam (nem tudom meg e tapad a fán). Rögzítésnek inkább csavart használnák, mert az tartósabb.
Ez a rétegelt lemez jobb megoldásnak tűnik, mert nem anyira vastam, de félek, hogy nem birná el a hardverek súlyát huzamosabb ideig.@FatalEror
Ez az anyag érdekelne, tudnál róla linkelni vmi oldalt, vagy képet, hogy mi is ez. Nem gipszkartonra gondolsz?
Nem azért készül fából, mert az tetszik, hanem mert olcsó és könnyen megmunkálható.Rétegelt lemezzel tapasztalatok, hogy ismered? Ha ragasztamám, vagy szögelném esetleg mindkettö egyszerre?
Köszi a segítséget, remélem nem kell sokat zaklatnom titeket
-
vtomi2
őstag
válasz FatalEror #27653 üzenetére
Ez jónak tűnik, de nem nehéz a megmunkállása, mert othon jobbára kézi szerszámaink vannak, meg egy gyengécske szocis fúró (téglát épp hogy áttviszi). Azzal meg lehetne formázgatni?
Ahogy elnézem csupa jó tulajdonságai vannak, picit drága, de ha nem olyan nehéz vele dolgozni, és nálunk is kapható, akor ez lesz a nyerő.
-
vtomi2
őstag
válasz szab.tam #28501 üzenetére
Azoknak a készítését is követtem. Eddíg azokra hittem azt, hogy nagyok, de ez simán túltesz rajtuk.
Háznak mit fogsz tanácsolni ruhásszekrényt.
Még ennél is nagyobbat??? Honnan szöktél?
FatalEror: lehet, hogy pont ezért csináll ekkorákat, a tetejét meghagya, és ha vendégei jönnek akkor egy gém közben kínálgathassa őket szalonnával.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Az azonnali VGA-s kérdések től irányítottak ide, hátha itt meg tudjátok oldani a problémám. Itt a hozzászóllás 1 az 11-ben:
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő fórumot, úgyhogy itt teszem fel a kérdésem.
A minap elkezdett mindenféle mintákat kirajzolgatni az őregebb gépemen a grafikus kártyám, kivettem, és észrevettem, fogy az egyik tranzisztor(?) lába kiszakatt magából a tranzisztorból. Ez egy Radeon 9600-ás lenne, van egy 7000-resem is, azon is van egy ilyen tranzisztor(?) (ET 431) Ezt szeretném donornak használni.
Csak van egy kis bökkenő míg a 9600-áson 4689 szerepel az alsó sorban, addíg a 7000-esen 42127. Azt szeretném megtudni, hogy ezzel is működne, vagy valahonnan máshonnan kellene beszereznem ezt az alkatrászt?
A segítséget előre is köszönöm. -
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem linkelni olyan ábrát, ahol egy kettes 120-as radiátornak a furatai vannak berajzolva méretarányosan.
Googleba próbáltam keresni ´, de nem nagyon tudtam, hogy mit írjak be. -
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Kellene egy házat ajánlanotok moddingra, ami felső tápos, alaplaptálcától számollva van benne 19cm hely, és minnél olcsóbban. Semmi extra nem kell bele, se kábeleknek hely a hátuljában, se semmi, a színe is tök mindegy.. Esetleg még, hogy ki szeretném venni a HDD tartó keretet, és akkor se dőljön össze.
Már feltettem a milyen házat vegyek topikban is 2x, de egyszer sem kaptam választ. Gondoltam, itt segitenétek, mert jobban értetek az alapanyak kiválasztásához.
Ötleteket előre is köszi!
-
vtomi2
őstag
válasz PumpkinSeed #30969 üzenetére
Azok se gyakran, esetleg még az jutott az eszembe, hogy postán keresztöl, vagy az nem visz külföldre pénzt, valakinek tapasztalat?
-
vtomi2
őstag
Nem, nekem csak váz meg oldallapok kellenek, úgy, hogy fent legyen a táp, és elférjen benne egy sychte mine 2+hangcsillapítás, lemértem, és 19cm hely kell neki, othol is van 2 tökéletes házam is erre, csak azokban csak 17.5 cm van, az oldallapot meg nem akarom kipúposítani.
(#30972) FatalEror : elég veszélyes ötlet, de lehet, hogy megpróbállom.
Amúgy köszi a segítséget.
-
vtomi2
őstag
válasz blasko92 #30974 üzenetére
Ez jobb ötlet szerintem is, mert nem olyan feltűnő.
Tegyök fel, hogy megvan a ház. Hogyan ajánljátok, hogy rögzítsem a takaróelemet, amivel eltakarom a tápot és a dvd írók helyét?
Úgy szeretném megoldani, hogy kiveszem a hdd helyeket, hogy csak 2 dvd hely maradjon, és a táppal egyvonalban eltakarnám öket, a tápot meg felgelé fordítanám, és oda vágnák neki egy lyukat. Értettetek belle valamit?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem valakit, aki hoszabítókat harisnyáz jó minőségben, és nem túl drágán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest