Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Találtam itthon egy szép nagydarab rácsot ami nikkellel van bevonva, a meleget figyelembe véve valamit tennem kell mert ez szörnyű. Az egészet nem akarom mert annyi nincs, De gondoltam kivágom flexel, de hogy fogassam oda a rácsot belülről? Csavarral a négy sarkát? Vagy hogy lenne szerintetek érdemes?
Előre is köszi -
erikke17
őstag
válasz
szab.tam #18279 üzenetére
Köszi
Ez biza az ráadásul éjfélkor készült
Már idegesitett hogy süvit de nem mentem vele semmire
madd dogg - Pénzt? Semennyit kb 6db a4-es lap egy kis ragasztó, egy darab zacsi. A venti is volt, csapágyas volt(fektetett pozicióban nem zörög
), még egy kartonlap, hűtőtáska is volt, vagyis minden volt itthon
A hűtőtáska tetején a kartonlappal már régtől megvan.
Fektetve nem jó mert a táskában pára csapódik le és kifolyikGép oldalát s fölös leveni mert a cpu ventijének a motorja mellet van egy kis szenzor ami a levegőhőmérsékletet méri vagyis ha leveszem hanem akkoris süviteni fog
-
erikke17
őstag
válasz
BRIKLY #18270 üzenetére
Nem jön abból olyan hideg hogy a pára lecsapódjon
De átcsináltam gép oldala le és procira irányit, halkabb is lett, de jól sejtettem hogy a ventinek a motorja mellett van egy szenzor ami a levegő hőmérsékletet méri, mert ahogy megy oda a hideg egyből kussol a venti. Mert igazából proci nem meleg csak a levegő hőmérséklete magas és azt is figyeli..
Épp ezért tökmindegy hogy ki-e veszem vagy sem mert meleg a levegő..Sandrew - Már rá jöttem
Nem jó mert kiolvadtak jégakkuk, meg nem hosszútávra terveztem csak meg akartam próbálni tudok e a hangból lefaragni, de csak úgy ahogy fentebb irtam..
kali- Elhiszed hogy én sem tudom
Jaa és nincs húzva a proci. Mert igazából proci nem is meleg idle 38 fok terhelve 55körül, csak az mint már irtam meleg a levegő és azt is méri.... Meg gondolam ha már ekkora baromságot összehoztam megosztom veletek
-
erikke17
őstag
Napi gány?
Kicsit meleg volt gépnek, ez az a "klíma"
Igaz nem sokat segit majd holnap javitok rajta vagy lekapom gép oldalát és procira irányitom. Sajna gyári CPU hűtő szenved igaz nem meleg 38 fok csak pörgeti magát mint a meszes... A táska jégakkukkal van megpakolva
-
erikke17
őstag
válasz
szab.tam #17680 üzenetére
Nofene tényleg egy kicsit hülyén hangzik
Nem a táskához nem nyúltam a tetejére tettem egy kartonlapot aztán oda kivágtam két lukat egyikre a venti másikra meg egy sima papirból halytogattam, majd holnap lefotózom mert kint van a garázsbanEgyébként nem nagy eresztés, youtube-ről szedtem az ötletet..
De ez még csak béta dolog nem teljesen készSandrew -Nem -10 fokot tol ki magából.... De kb. 10 fokkal hidegebbet azért egy kicsit jobb mintha a állványos ventilátor tolná a képedbe a 35 fokos levegőt
Ha volna egy jó 60-70literes hűtőtáska egy méretesebb venti és halom jégakku meg 2L műanyag palackokban lefagyasztva a viz úgy már egy 20-25m2 szobát kellemesebb hőmérsékleten lehetne tartani
-
erikke17
őstag
Szolgáltassak képet a házilag gyártott "Klímáról"?
Lényegében két feladatot lát el amerre forditom a fúvókát szükség szerűen, rám vagy a gépem fele
Egy hűtőtáska megpakolva jégakkuval, természetesen úgy hogy közöttük szépen áramoljon a levegő aminek a mozgását egy piszokerős házhűtő venti szolgálja a maga 0.30A (nagyon melegszik ez normális?) motorerejével, 8cm-es átmérővel ami olyan bika erős hogy saját magát fellökiEgy 1,5V és 12V közötti tartományban állitható adapter szolgálja az áramot. Igy a szabályzást is megoldottam. Egy karton darabra van felgányolva a venti és a "fúvóka" is
Ami szépen ráül a hűtőtáskára.
De inkább magamra irányitom a fúvókát -
erikke17
őstag
[link]
Meg kell hagyni gyárilag AMD procikhoz adott hűtő ventije jól birja a 19.6Voltot, még fel is emelkedik. Ennek mekkora lehet a légszállitása igy?
Igaz nem tákolás gányolás de érdekes, meg némileg beletartozik
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- További aktív témák...
- Be Quiet Straight Power 11 750W Full modular
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Minőségi Corsair HXi Series HX1200i 1200W 80 PLUS Platinum
- Ultramegabrutal EVGA1600w T2 80 PLUS TITANIUM
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest