Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Akybron #48521 üzenetére
Így van, plusz egy az LM317-re. Én is abból építettem meg a "labor tápomat". Venti vezérlésre is tökéletes. Kicsi, olcsó (azt hiszem 450 Ft-ért jött házhoz) és könnyű összeszerelni. Valamint az én verziómon van normális potméter, amit azonnal ki is tudsz fúrni a ház oldalára. Kívülről csak egy potméter fog látszódni a megfelelő helyen, belülre meg szépen rá lehet kötni a ventiket. Mondjuk logikusan egy vezérlő csak egy feszültséget tud, tehát ha ventinként akarsz szabályozni, akkor annyi kell belőle, ahány ventit használsz. De ha megfelel, hogy mondjuk az összes venti 5-7-10 stb. voltokról menjen, akkor a 3A-es terhelhetőséggel, 3-5 átlagos ventit simán meg lehet hajtani (logikusan a ventik A-étől függ, hogy mennyit, például ilyen ventiből 5-öt simán elbír egy ilyen vezérlő, ilyen ventiből pedig 20-at is ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest