- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Vagy 10 éve vettem a tescoban egy sárga kék csíkos locsolócsövet amit azóta használok, már megrágta a kutya kinnt maradt télen, stb, egész jól bírta, de idén eljött az idő hogy lecseréljem, mert már nagyon hamar hurkolódik.
Gondoltam nem nagy mutatvány elmentem a nagy barkácsboltokba, és megtapiztam mi van, de mind elég silánynak tűnt, most emagon is rákerestem, és hiába ban 40+ értékelése a legtöbben azt írják hogy igaz hogy hurkolódik de legalább nem drága
De Bmeg akkor miért adsz rá 4 meg 5 csillagot. A drágábbakra 15k felett meg senki nem ír semmit, szóval most fogalmam sincs milyen locsolócsövet tudnék venni, ami azért nem olyan drága, de legalább az első pár évében jól használható (azt nem is feltételezem hogy olyat találjak ami ugyancsak 10 évre elegendő lenne)
Úgy tudtam hogy minél több csík van benne annál minőségibb, de már az összesen mininum 1 vagy 2 csík van, és rettentő silány minőség mégis.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest