Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
A nyák megsértése és utána megpatkolása miatt iszonyatosan melegedett a GPU, így ráfaragtam egy bazinagy Titan D5TB coolert: (jól tette a dolgát)
Inno Ti4200 szintén...Vmod, meg nyár is volt, így kapott egy nagy p3 bordát: (így passzívban is mehetett)
Inno 7300GT szintén...Hát igen vettem egy GT NP1000-es VGA hűtőt, csak hát nem teljesen passzolt a VGA-ra így át kellett alakítgatni: (nagyon jól hűtött, szép eredményeim voltak a vga-val)
Eagle 6600 szintén...Hangos volt a 12-ese így kapott egy GT silentblade-ot:
Chieftec 400w szintén...9600 + mx440 cooler:
S9600Még van 1-2 ház modom is, majd megkeresem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest