Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atus
senior tag
válasz
GeorgeTerror #9 üzenetére
MidiModot csinálsz? :) Miután befejeztem, el akartam rejteni a tápkábelt az alaplaptálca mögött, de ahhoz nagyon rövid volt a kábel. Vettem 500Ft-ért egy bontóban egy ősATATX lapot, és kiforrasztottam róla a 20 tüskés csatit. Nem volt jó móka... :( Namind1, kiszedtem, meghosszabbítottam, örültem neki mint disznó háttal a jégen.
Aztán elmentem az AT->ATX cikkben említett Computer Art-ba, ahol az ismerős eladó felhívta a figyelmemet egy gyári P4 tápátalakítóra, ami pont az amire nekem szükségem lett volna a kábelhosszabbytáshoz, ráadásul 300Ft körüli áron. :O Szóval a kis történetem lényege, hogy menj be egy random számtech boltba, és kérj sima ATX táphoz való P4 átalakítót. Ne állj neki forrasztgatni... :P -
Il Padrone
senior tag
válasz
GeorgeTerror #29 üzenetére
Nem en is ezert csinaltam tulnyomast, mert akkor nem mindenhol akar bejonni a levego, hanem csak ket helyen lesz minden poros.
Udv ;] -
Sandstorm
tag
válasz
GeorgeTerror #27 üzenetére
:)
-
Il Padrone
senior tag
válasz
GeorgeTerror #17 üzenetére
Nem kapkodok mint Bernat a menkuhoz, mert azert megakarom tartani a hazam kulcsinet.
Meg lassu munkahoz ido kell. :D -
Il Padrone
senior tag
válasz
GeorgeTerror #11 üzenetére
Meg hagyom erlelodni, valami komoly baj lehet nalam, mert +ket venti es 2 fok-.
Lehet, hogy a cd-knel levo ventivel kifele kellene fujatnom, mert eddig felul gyult ossze a meleg levego?
A sik gombolyisetese pedig otletes. :DDD
Aztan lehet, hogy par honap mulva megiscsak megfurom a tetejet (csak nincs ventiracsom), de ha ontozom a rajta levo viragot akkor nem lehet baj? :D
Udv -
Il Padrone
senior tag
válasz
GeorgeTerror #9 üzenetére
Eloszor azt hittem, tudok neked segiteni csak aztan rajottem, hogy csak AT-s alaplapjaim vannak lomnak. :((
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- FBC: Firebreak - Küszöbön a zárt béta indulása
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GARIS!! MEGBIZHATÓ! PLATINUM!!! Enermax Platimax 1700W 80 PLUS
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Eladó GARANCIÁLIS Fél-moduláris CHIEFTEC A-90 GDP-650C 650W
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest