- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
#36 plömplöm : én is arra a következtetésre jutottam, hogy az alaplapgyártók között van valamilyen szabvány vagy ajánlás, hogy a házba már csa a ledet keljen beletenni (azaz az alaplapban már van védő előtétellenállás stbstb) ki kell próbálni
szóval ha előtétellenállás nélkül túl sok feszülséget kapcsolunk a lábacskáira, akkor tönkremegy (csak hogy mindenki megértse (pl én is), hogy ez a vaku csak egyszer villan
)
#33 Feedoo & #38 _cirmos_ : én nem értek ennyire a fához,de az alumínium esetén csak azt tudom mondani, hogy érdemes megtervezni a belső elrendezést, hogy mire mennyi hely kell, aztán ez alapján külső méreteket meghatározni, ekkor el lehet menni valakihez, aki ért a fához mint anyaghoz (mind megmunkálási mind stabilitási szempontból), Ő megmondja majd, hogy milyen anyagból milyen nehéz lesz mennyi vesződség lesz a megmunkálás, mik lesznek a következő heti lottó nyerőszámok, ja ezt nem ...
ezek után meglehet, hogy át kell dolgozni a tervet, és mégegyszer meg kell fontolni, hogy milyen dizájnt szeretnénk, esetleg a hangtalanságnak és a jó szellőzésnek milyen következményei vannak
hogy egy példát említsek: az álltalam tervezett ház az alsó BTX elrendezéshez hasonlító zajfogó, de mégis szélcsatornás kialakítás bizonyos mértékben meghatározza a ház méreteti ...
hossz: min. 65cm
szélesség: min 28cm
magasság: (csak az alsó részé) 24cm + teteje(itt lehet még egyébb dolog, ami ad rá még pár centit) min. 40cm
ezek után joggal kérdezheti valaki, hogy karácsonfát is a házban akarom-e majd felállítani...
ha bárki úgy érzi, hogy bíztatásra van szüksége, mert eléggé elvetemültnek érzi a tervét, akkor elénk tárja és majd jól lehurroghukszóval megvitathatja velünk
szivesen látnék terveket egy fa anyagból építendő házra is
üdv Gromble_ziz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest