- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
LordDarkness #2887 üzenetére
Nem baj, csak van valahol egy "teszt", ahol rengeteg vinyó elhalálozását vizsgálták, és ki lett mutatva, hogy a legkevesebb vinyó akkor halt meg, ha kb 35 fok körüli volt az átlaghőmérséklete. Az ennél nagyobb, és kisebb hőmérsékleten működő vinyók között is nagyobb volt a halálozási arány.
(#2892) Vasinger!:
Az mondjuk igaz, hogy a samu alámér, de nem tudom mennyivel. -
Henk
veterán
válasz
LordDarkness #2567 üzenetére
Attól függ milyen ventivel akarod használni.Én nem javaslom 1000rpm alatti ventiknél mert annyira lefogja az amúgy sem túl nagy légszállítást,hogy szinte alig érezhető.Én próbáltam ezeket a gumiszerű szűrőket,de az s-flex annyira nem fújta át a levegőt rajt,hogy 10cm-rel mögötte már nem éreztem légáramot.Az a drótháló valamivel jobban átengedi a levegőt.Ha kiakarod próbálni,hogy milyen akkor a harisnyát javaslom,ez a legolcsóbb megoldás is.Fogsz egy rossz harisnyát és vágsz belőle a venti elé egy darabot így kitudod próbálni,hogy mennyire fogja vissza a ventit,amúgy az is jól megfogja a port.
-
Henk
veterán
válasz
LordDarkness #2563 üzenetére
Én a halk ventiket keresgéltem eddig.A Scythe és a Noctua volt a befutó nálam,viszont nálam az egyik szempont az volt,hogy ne legyen ledes.Így a ledes ventikkel nincs tapasztalatom,kivéve ami gyárilag volt a házamban.De azokat azért is cseréltem mert hangosak voltak.
-
Henk
veterán
válasz
LordDarkness #2561 üzenetére
Ja,hogy mindenképpen világítósat akarsz?Abból mondjuk kissebb a választék.Nem ismerem ezeket a ventiket,bár a scythe jó minőségű cuccokat gyárt.Ha megnézed 30000 óra élettartamot ír rá a gyártó,egy s-flex-re 150000 órát,bár az nem ledes.
-
Henk
veterán
válasz
LordDarkness #2559 üzenetére
Hát egy folyadékcsapágyas ventinek jóval nagyobb az élettartama,de a csúszócsapágyassal sem lesz gond egy darabig.Csak ne vízszintesen szereld be mert állítólag azt nem viselik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 9db Lian Li SL Infinity white vezérlővel
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest