- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Először is ez a Noctua S12B FLX jó hangosra sikerült egyáltalán nem ajánlom, a logout-omban van róla teszt. A P14 FLX az valóban 14-es de a felfogató furatai megegyeznek a 12-vel így ezt 14-es venti helyére nem tudod beépíteni. A már említett Coolink és Englide ventik jók lehetnek de én azt mondom előbb hallgasd meg a gyáriakat mert én elég allergiás vagyok a hangra de meglepődtem rajtuk mikor kipróbáltam őket mert nem voltak rosszak. Persze teljes fordulaton lesz hangjuk de lehet jobban járnál ha a gyáriakat szabályoznád, hogy kellően halk legyen mert így ha kell marad benne tartalék mintha kicseréled őket valami kis fordulatúra ami eleve halk de ott a légszállítás is gyengébb lesz. Mondjuk ettől a világítás probléma megmarad így cserélned kell ha ezt is orvosolni akarod de a 14-es helyett nem biztos, hogy kell másik. Én is csak a 12-ket cseréltem, igaz én szabályzom is mindet.
-
Vasinger!
nagyúr
Van.
Nos, azt mondtad, hogy ne legyen ledes. Ez eddig oké. De az a 2 kizárja egymást, hogy hangtalan és jó légszállítás. Ha ezt a 2-t elosztod egymással, akkor kapsz egy számot. Nah ezen a számon lehet csökkenteni, de 0 sosem lesz.
Azt, hogy minek kell 6 venti a gépedbe, azt nem értem, de mind1....
Remélem oldalfalra nem fogsz rakni.Nos. 12-ből elég nagy a választék és a Coolink Swif 2 szériát ajánlom, de e mellett még jó az Englide n.zero is. Ez a 2 leghalkabb venti, amivel én találkoztam.
Mekkora teljesítményű kéne? Mert ugye az sem mindegy.
14-ből annyira már nem nagy a választék. A Noctua 14-es ventije igen csak drága a teljesítményéhez képest, ugyanúgy mint a NoiseBlocker.
Tudom ajánlani a Yate Loon-t, egyelőre még csak ezt használtam, van is egy eladóm, ami elég halk.
Amit még ajánlanék az a Scythe Scythe Slip Stream 14-es ventije. 12-es társa sem hangos, bátran ajánlom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest