Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Nos tegnap este eljutottam oda megnézzem befér e a TY-147A. Nos elég húzós lesz. Ha a műanyag és a fém váz közzé akarom berakni, akkor lehet a műanyagból faragni kell egy kicsit, vagy a hdd és power ledeket kiiktatni esetleg még az egyik usb portot. A led annyira nem is érdekes, max átaplikálom a bekapcsológomb mellé. A toldással egyenlőre nem akarok foglalkozni, mert az sok idő lenne.
Vagy akkor a házon belűlre teszem a fém vázhoz, de akkor meg lehet a vetiből kell faragni, mert kb 2mm kellene.Egyébként még azt fogom kipróbálni, hogy beteszem a váz és müanyag közzé az egyuk 12-est, utána a házon belül meg a másikat pont ugyan olyan pozícióba csak kb 6-7 cm beljebb. Így ami levegőt betol az első venti úgy továbbítja a másik.
Ja a vga csatit is kipróbáltam. Tettem rá 3 és 4 pinest is. Amikor indítom a gépet, akkor felpörögnek , de utána leáll ahogy a vga-n is. Kicsit megterheltem a vga-n lévő venti beindult, de a másik nem. Lehet kicsit tovább kell terhelni és amikor magadabb hőfokot elér a vga akkor kapcsol be. Vagy lehet kell hozzá külön progi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Crypto Trade
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Pc ház 200 RGB ventilátor
- 120mm ventilátor bazár, splitterek, argb spliterek, ASUS TUF pwm & argb fan hub
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest