- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Senki? ;]
-
Scythe
csendes tag
Ööö igen? [L]http://static.prohardver.hu/pics/smileys/act_confused.gif[/L]
-
Scythe
csendes tag
Tegnap benéztem a helyi Praktikerbe, és vettem egy jó nagy, 50*125-ös plexilapot. Elég borsos volt, 4k-t kellett érte kipengetnem, de hát ebből legalább jut az oldallapra is, meg az előlapra is.
Ennek a dekor-stúdiós dolognak utánanézek, jó ötlet lehet :) Az oldallapot még csak kivágom itthon, mert annak a szél úgyse fog látszani, de az előlapot azért tényleg igényesen kéne megcsinálni. Remélem nem túl drágán csinálják. -
esteban
senior tag
En is godoltam mar erre: menjetek be barmelyik kis dekor studioba, ha viszed a corel file-t az elolap tervevel par perc alatt kimarjak.
Plexit egyebkent eleg nehez kezelni, nem hiszem, hogy hazi modszerekkel szepen meg lehet csinalni.
Dolgoztam ezzel, ezert mondom!
Ja meg annyi, hogy a vegen arra jutottam, hogy 2 db-ot kell vagni: 1-et aluminiumbol (pl) es egyet plexibol ... plexi legyen felu es ugy szep :)
Lehet csinalani elvilagitosat is ... es akkor a belegravirozott logo, vagy barmi fog csak vilagitani ...
[Szerkesztve] -
L@@-Yosh
tag
Sziasztok! Tudom ez nem ide tartozik de mennyibe kerülhet egy 5 mm es 40*40 es plexi darab?
-
LukE
veterán
honnan? UTFG:)
(praktiker, obi, baumax-ban van kb 2000HUF/500x1000x2mm-es volt 1 eve)
[Szerkesztve] -
Scythe
csendes tag
Hát köszi a helpet, holnap elnézek a Praktikerbe meg az Obi-ba hátha van ott ilyen. Ha meg nincs akkor utánakérdezek.
-
engusz
veterán
Nem tudom, hogy hol lehet pontosan kapni. Nekem egy 500x400x2 mm-es lapot hoztak, ~2e Ft-ért. Persze ez ''baráti'' ár volt.
Gondolkodtam én is a fém (vagy alumínium) előlapon, de amik anyagok tetszettek, azok nagyon-nagyon drágák voltak. Inkább veszek akkor egy másik házat. :DDD
Mondjuk kicsit bonyolultabb lett volna, mert rengetek hajlítás lett volna benne.
De ha van időd és egy kevés pénzed akkor bármit megtudsz csinálni vagy éppen csináltatni. -
engusz
veterán
-
Tütüm
aktív tag
-
engusz
veterán
Poliamid nevű anyag kell neked. Azt lehet hajlítani is úgy, hogy nem törik meg. Valamint lehet alapból színeset kapni. A vágás már próbáltam fűrésszel, de túl nagy volt a lap és így nem tudtam normálisan lefogatni. Ha ezt megtudod oldani normálisan, normális körülmények között, akkor sikerülni fog.
-
Scythe
csendes tag
Szóval arról lenne szó, hogy a házam mostani előlapját kihajítanám, és megcsinálnám plexiből. Ilyen megoldást elég keveset láttam, és szerintem meg lehet csinálni szépre. Valami színezett plexire gondoltam, bár azt még nem tudom hogy kell beszínezni :)
Talán 1 max. 2 ilyen modot láttam eddig a neten, ott is elég jól néztek ki. Van itt valaki akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Érdemes-e belevágni a vágásba házilag dekopírral? :) (igazából még nem próbáltam, nem tudom hogy a dekopír milyenre vágja a szélét, ronda-e, szóval lehet hogy inkább vágatni kellene)
Aktív témák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gmail
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest