Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• corm

senior tag

válasz bandingman #2159 üzenetére

Ésakkor most neked is: először is gyűjtsd össze azokat a szakszavakat, amiket nem ismersz egy csokorba, aztán valamelyikünk majd leírja a jelentésüket.

edzőtéma: a jó/csapnivaló edzőt azért javasoljuk/ják a kezdőknek(és nemcsak kezdőknek), mert ez a leggazdaságosabb edző. Az edzés ugye 3 dologtól függ, az edzés intenzitásától, a segédedzők számától, és az edző edzői képességétől. Ez utóbbinál ha saját edzőt akarsz kiképezni, akkor a tapasztalatot kell figyelembe venni, amilyen szintű az edzőjelölt tapasztalata, maximum olyan szintű edző képezhető belőle(természetesen max. remek), így amit mutattál játékos,a pocsék erőnléte miatt nem alkalmas edzőnek. Plusz ahhoz, hogy saját magad képezz ki edzőt, minimum 16 hetet a csapatban kell töltenie...

Ezért ajánlott tehát a jó/csapnivaló edző, amel egységesen 53 millióba kerül, de magas edzés hatásfokot lehet vele elérni.

egyébként a mostani edződnek is van előnye. Bár lassabban fejlődnek majd a játékosaid(átlagosan 2 héttel lassabban, mint jó edzővel), de a megfelelő vezetői képessége miatt a csapatszellem magasabb lesz, és emiatt középpálya értékelésed is megnő. No elsőre ennyi, aztán bátran kérdezz :)

• Harrylles

aktív tag

válasz bandingman #2159 üzenetére

Én ez év február-március hónapja óta játszom kb. jelenleg az ötödosztályban. Ez a mostani edző nem túl jó mert (ahogy az itteni mesterektől tanultam) a jó/csapnivaló, azaz a jó edző csapnivaló vez.képességű edző a legjobb bár ez neked még drága lett volna lehet. A játékosodat meg nem tudom megnézni, mert nem írja ki nálam ugyebár.. :D Amúgy a jó vezetői képesség elég jó lenne...nem tudom...vannak itt nálam sokkal jobb hattrickosok, de szerintem hagyd ezt, és ha lesz több pénzed vegyél egy jó/ csapnivalót.

(Valaki válaszoljon lécci az én kérdésemre is :D )

Új hozzászólás Aktív témák