Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
válasz
bandingman #2159 üzenetére
Ésakkor most neked is: először is gyűjtsd össze azokat a szakszavakat, amiket nem ismersz egy csokorba, aztán valamelyikünk majd leírja a jelentésüket.
edzőtéma: a jó/csapnivaló edzőt azért javasoljuk/ják a kezdőknek(és nemcsak kezdőknek), mert ez a leggazdaságosabb edző. Az edzés ugye 3 dologtól függ, az edzés intenzitásától, a segédedzők számától, és az edző edzői képességétől. Ez utóbbinál ha saját edzőt akarsz kiképezni, akkor a tapasztalatot kell figyelembe venni, amilyen szintű az edzőjelölt tapasztalata, maximum olyan szintű edző képezhető belőle(természetesen max. remek), így amit mutattál játékos,a pocsék erőnléte miatt nem alkalmas edzőnek. Plusz ahhoz, hogy saját magad képezz ki edzőt, minimum 16 hetet a csapatban kell töltenie...
Ezért ajánlott tehát a jó/csapnivaló edző, amel egységesen 53 millióba kerül, de magas edzés hatásfokot lehet vele elérni.
egyébként a mostani edződnek is van előnye. Bár lassabban fejlődnek majd a játékosaid(átlagosan 2 héttel lassabban, mint jó edzővel), de a megfelelő vezetői képessége miatt a csapatszellem magasabb lesz, és emiatt középpálya értékelésed is megnő. No elsőre ennyi, aztán bátran kérdezz -
Harrylles
aktív tag
válasz
bandingman #2159 üzenetére
Én ez év február-március hónapja óta játszom kb. jelenleg az ötödosztályban. Ez a mostani edző nem túl jó mert (ahogy az itteni mesterektől tanultam) a jó/csapnivaló, azaz a jó edző csapnivaló vez.képességű edző a legjobb bár ez neked még drága lett volna lehet. A játékosodat meg nem tudom megnézni, mert nem írja ki nálam ugyebár..
Amúgy a jó vezetői képesség elég jó lenne...nem tudom...vannak itt nálam sokkal jobb hattrickosok, de szerintem hagyd ezt, és ha lesz több pénzed vegyél egy jó/ csapnivalót.
(Valaki válaszoljon lécci az én kérdésemre is)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest