Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
joco1114
üzenetére
Valamilyen szinten meg tudom érteni hogy a Totaly Spice-ot kedvelik, de egy idő után az is olyan egy-kaptafára megy mint a Sailormoon, pedig az egy frankó kis anime...

a garfield szerintem egy beképzeld hájas macska aki a gazdája nyakán él, de ezt ti is láthatjátok ha akarjátok, mindenesetre nem önmagáért hanem a poénjaiért meg a nehezebb egyéniségűek jogaiért való harcot szimbolizál(hat)ja.
Ugyanakkor én továbbra is nagyon szeretem a Dexters Laboratoryt, pedig egyre nehezebb újdonságokkal kirukkolniuk, vagy pl. a Samurai Jack sorozat... még a bootzeném is annak a mesének a zenéje....
Az egyházasdihoz annyit hogy mivel neki ( mint begyöpösödött vén szivarnak) nem tetszik a HP, ezért most ellene fordítja ahatalmát, csak mert megteheti? Nem szép dolog
mod: elgépeltem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest