Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem tegnap az 5. részt!
Szerintem nagyon jó lett a film. Luna elég aranyos lett, és Tonks is jó dögösre sikerült.

A nyomasztó hangulat is tetszik, a végén meg egyenesen zseniális a harc. Umbridge nekem furcsa volt, de ha visszaolvasom, hogy milyennek írják le a könyvben, akkor stimmel, de én mégis másmilyennek képzeltem. Túl édi lett, bár pont ez az undorító benne.
Van egy olyan rész az eleje felé még, hogy Mrs. Wheasley betessékeli Harry-t a szobájába, és egy pillanatig egy világos árny tart Harry felé, aminek a nyomasztó hangulatát a zene is alátámasztja, de fordul a kamera, és kiderül, hogy Hermione ugrik csak Harry nyakába, és a nyomasztó zene rögtön vidámabbra vált. Na ez is baromira tetszett. Sztem a legjobb film eddig. (Az első jobban tetszett, de csak azért, mert még új volt.) Az is tetszett ebben az ötödik filmben, hogy nem 100%-ig a könyvet követték le, mint az előzőeknél. Sajnos, még így is túlzottan darálós lett, mintha egy 5 órás filmből vágtak volna össze másfelet.
(Meg mint az RTL klub, vagy TV2 esetében, amikor a másfél órás film náluk a reklámokkal együtt is másfél óra...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macrodroid
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)