Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem tegnap az 5. részt!
Szerintem nagyon jó lett a film. Luna elég aranyos lett, és Tonks is jó dögösre sikerült.

A nyomasztó hangulat is tetszik, a végén meg egyenesen zseniális a harc. Umbridge nekem furcsa volt, de ha visszaolvasom, hogy milyennek írják le a könyvben, akkor stimmel, de én mégis másmilyennek képzeltem. Túl édi lett, bár pont ez az undorító benne.
Van egy olyan rész az eleje felé még, hogy Mrs. Wheasley betessékeli Harry-t a szobájába, és egy pillanatig egy világos árny tart Harry felé, aminek a nyomasztó hangulatát a zene is alátámasztja, de fordul a kamera, és kiderül, hogy Hermione ugrik csak Harry nyakába, és a nyomasztó zene rögtön vidámabbra vált. Na ez is baromira tetszett. Sztem a legjobb film eddig. (Az első jobban tetszett, de csak azért, mert még új volt.) Az is tetszett ebben az ötödik filmben, hogy nem 100%-ig a könyvet követték le, mint az előzőeknél. Sajnos, még így is túlzottan darálós lett, mintha egy 5 órás filmből vágtak volna össze másfelet.
(Meg mint az RTL klub, vagy TV2 esetében, amikor a másfél órás film náluk a reklámokkal együtt is másfél óra...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)