Hirdetés

Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Tipikus fogyasztási cikk, a mûpina, biztos jövedelmezõbb ágazat, mint a sültgesztenye árusítás.

Ráadásul hidegben nem egy leányálom sültgesztenyét árulni. Jön a sok jónapot, nem lehetne a másikat, az nem olyan pirult. meg régen pirította, gondolom nincs egy szál vevõje sem, itt árválkodik a gesztenyéje már egy órája, adja olcsóbban.

Olyan is van, hogy menet közben az ember bekap egyet-kettõt csak úgy a reklám kedvéért, N/A olyankor mindjárt megáll vagy nyolc ember egyszerre, nem gyõzöd nyeldekelni a gesztenyét.

Azt is megfigyeltem, hogy ha elkezdek kapirgálni az üstben, akkor bátrabban megállnak és nézelõdnek ill kíváncsian fölé hajolnak és egy kedves félmosollyal beleszagolgatnak, N/A ilyenkor szoktam szólni, hogy hamarosan kifogy a gáz, azért kapirgálom, és ha kifogy a gáz, akkor könnyen visszaéghet és felrobbanhat.

Mostohaapám önkéntes tûzoltó volt, Õ tanította meg nekem, hogy mi az égés 3 feltétele. Oxigén, hõmérséklet és éghetõ anyag.

Bármelyiket elvonjuk, nem lesz belõle tûz.

A szerelem 3 feltétele pedig 2 lélek, 2 test és megfelelõ vonzódás. Bármelyiket elvonjuk, az eredmény a mûpina vagy a mûfasz.

Majd alakulnak sorra a klubbok, ahol ezek a suttyók összejárnak és büszkén inspirálják egymást, hogy teeee tegnap beszívtam, oszt beálltam, mint a kampósszög, utána megdugtam az összes zacskót, amit a lakásban találtam. Neeeem mondod?

De bizony.

Még annyi, hogy mikor valaki a zacskót tossza, akkor mire/kire gondol? Valami gyártósorra, ahol fõkötõs asszonkák ontják a nylonszatyrokat?

Lakásfestéskor szoktunk használni takarófóliát, ilyen 5x5nm. Esetleg fel tudom ajánlani a maradékot.

Én gyerekkoromban haverokkal kipróbáltam a porszívót, nem történt semmi csak iszonyat gyorsan csapkodta a csõ két falához a péniszemet, elsõre illyesztõ volt és gyorsan kivettem, utána a haverok is kipróbálták, de õk is megijedtek. Jót röhögtünk, haverok, buli, PAKEMA.

Kinõttük.

Aktív témák