Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Gyurcsány Ferencet oszlassák fel.
    Orbán Viktort oszlassák fel.

Nem szokásom politizálni, elég távol tartom magam tőle, mert pártvezérek gyújtóhangú szónoklatainak következtében nem köszönnek egymásnak az emberek és búgnak egymás háta mögött, mint a régi szaratov hűtő, hogy tudod...ez is egy büdös.

Ahogy én látom nem csak arra van igény, hogy feri maradjon a helyén, vagy hogy viktor váltsa le a ferit, hanem arra is, hogy az egész gárdát, aki eddig labdába rúgott el kell távolítani.

S mi lesz utána? Jó kérdés, ismerek olyan (névtelen) embert, aki tiszta szívéből tudná vezetni az országot, őszinte és igaz ember lenne, szerintem nem kevés ilyen magyar ember él ebben az országban, aki nem arra tenné fel az életét, hogy ha a hatalmat a kezébe kaparinthatná végre, akkor kilopná a szemedet és a pofádba röhögne.

Volt alkalma bizonyítani mindegyiknek, szükséges végre a rendszerváltáson belül megváltoztatni a rendszert.
    Olyan embereket szeretnék látni a politikai közéletben, akik ha valamit kimondanak, azért vállalják a felelősséget is és megcselekszik.
    Biztos vagyok benne, hogy ezt a politikai csürhét felelősségre lehet vonni, el lehet venni tőlük a vagyont és elégtételt lehet venni rajtuk. A szabályokat Ők alkották és elvárják, hogy aszerint járjuk a táncot.

Minden hatalom csak addig tart, amíg hisznek benne vagy félnek tőle. Erre a politikai ganédombra melyik igaz?

Aktív témák

Hirdetés