Aktív témák

• guga

Közösségépítő

Kicsit már unalmas lehet, hogy minden hétvégén a Kulcson lévő nyaralónkról vagy -ban készítek családi kisfilmet. Nekem is az, de mindig van valami új elem, ami feldobja a hétvégét. Például a bográcsozás vagy a nyársalás. Igyekszem minden hétvégén más ételt főzni a bográcsban és próbálok minden hétvégén új ételekkel előrukkolni ha nyársalunk. Vagy ott van a medence, az most és már az elmúlt hétvégén is nagy örömet okozott a hőségben. Én egy teljes napot feküdtem benne, csak a bográcsolás és nyársalás idejére másztam ki.
    A film végén kevés ideig látható a dolgozó szobám. Szó szerint az, mert minden kéziszerszámom benne van + Gucska is a Guga Bt. hivatalosan is akreditált cégmacskája, de azt hiszem erről már írtam.

Azért ne tántorítsanak el a tények, szokás szerint megtölt, lenéz és 33.7mb.

Hja és még valami, pénteken rájöttem, hogy a rutin a legveszélyesebb dolog a világon, mert az ember elkezd bízni magában és bele sem gondol, hogy akár az életével is fizethet érte.
    Mint mindig kerékpárral haladok át egy zebrán. Három sávos út, az első balról halad jobbra és utána járdasziget, majd a másik kettő jobbról balra. Évek óta járok át ezen a zebrán. Benézek balra és semmi, járdaszigetre betekerek, benézek jobbra és semmi, erre elindulok és balról jön egy nagy fekete autó, a kerékpárt kicsavarta a kezemből. Nem is tudtam hirtelen, hogy mi és miért történt. Megváltozott forgalmi irány, mert az utca végén útfelújítás van. De az innen nem látszik, csak, hogy a felezővonal sárga. A vezető megállt és elnézést kértem, hogy figyelmetlen voltam. Egy hatalmas nyolcassal megúsztam, ha gyorsabban jön vagy előbb indulok egy másodperccel, akkor alatta landolok.

[link]

Aktív témák