- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
Köszi, közben meg is volt az első sütés, nem mondanám, hogy túl szép [lett] ,de ízre azért egész jó lett, mindenképpen jobbra, mint amire számítottam
ilyen problémáim voltak:
Direkt tészta volt, mint azóta megtudtam azt a legnehezebb nyújtani, na meg mivel nincsen (még) 0,1g pontos mérlegem így szerintem az élesztő mennyisége sem volt pontos így sokkal hamarabb megkelt, mint amire számítottam, sőt mire az ötödiket sütöttem ki addigra már teljesen ragadóssá vált, nem is vállaltam be, hogy a hatodikat "bedobom" a sütőbe mert féltem, hogy fejjel előre esik bele.
legközelebb poolish-al próbálkoznék, viszont elég eltérő poolish recepteket találok, hazai videókon olyat találok ahol szobahőn pihen 24 órát, vito 16-24 órára hűtőbe teszi 1 óra pihenés után.. ti melyiket ajánljátok? (Caputo lievito élesztő és caputo pizzeria liszt van itthon, ha ez számít) -
Cece04
tag
válasz
Emprise #1531 üzenetére
köszi az infót, idő közben én is megrendeltem és már meg is érkezett a héten
jó, hogy írod a fatüzeléses kiegészítőt, mert sokáig gondolkotram rajta aztán végül azt nem rendeltem meg
még be kell szereznem a gázpalackot, MOL Grillpalackot gondolom rá lehet gyógyítani, ugye?
-
Cece04
tag
Köszi a visszajezéseket. Ott láttam amúgy de nincs facebookom így csak pár bejegyzést látok, a kommenteket már nem
-
Cece04
tag
Sziasztok!
[ez] most egész jó áron van, van róla valakinek itt tapasztalata? Típusra keresve nem találtam semmitKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest