Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horka1
tag
válasz Agent T #3156 üzenetére
A Realosok teljesen más utat választottak, más mestereket kerestek (és találtak) nem hasonlítható az LT féle WT-hez, csak a nevet használják.
Egyébként amennyire tudom a Realos instruktorok keresztbe edzenek BJJ-vel, Kali-val és egyénenként egyébbel.
Ilyen szempontból össze sem lehet hasonlítani a két szervezetet.
És nagyon szépen fejlődnek és folymatosan befogadják a Mádaitól kivált instruktorokat.
Szép munka Kun Istvántól.Mádai megteremtette a saját konkurenciáját. Szerintem 5 éven belül lesz akkora szervezet, mint most a HWTO.
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
Hatchet
csendes tag
válasz Agent T #3927 üzenetére
Szerintem (egyébként nem értek hozzá ) elég nagy különbségek lehetnek a különböző "gyártók" / "források" cuccai között. Illetve a használat kontrolláltsága is sokat számíthat.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
letix
senior tag
válasz Agent T #4586 üzenetére
Szia!
rokkogym.hu (Boráros)
Jól felszerelt tatamis, sok zsákos, mobil ringes terem.
Kezdő és haladó edzés is van, mind emberileg, mind pedig szakmailag nagyon ott van az oktató. A haladó csoport elég kemény, kezdőről sajnos nem tudok nyilatkozni. Én krav-maga mellett kiegészítésként járok ide heti 2 haladóra, remek állóképesség fejlesztő, technikás edzések vannak, sok küzdelemmel.
Ajánlatos az első edzéseket követően nagy kesztyűt, fogvédőt, és ami a legfontosabb lágyékvédőt beszerezni.
Sok sikert!
udv
letix[ Szerkesztve ]
don't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
Shadowfax
addikt
válasz Agent T #4892 üzenetére
Szia!
A Fit Club Thai Box Akadémiáról tudok csak nyilatkozni, a másikat nem ismerem. Tavaly nyár óta járok oda, s nagyon szeretem. A kezdők edzéseit (K-CS du. 5 óra) általában Czinke Gábor tartja. Lelkiismeretes, jól felkészült, normális edző. A terem jól felszerelt, tiszta, normális öltözők, zuhanyzó, stb.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest