- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4289 üzenetére
A házat kizártam, mert másik alaplappal ugyanolyan jó volt az is :/ Na mindegy, ezt is megtudtam. Utálom az ilyen csiricsáré dolgokat. Ha vennék egy mezei USB-s hangkártyát, akkor nyerhetnék vele, vagy az ilyen 5-6000-es árkategóriában nem valószínű ?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
De amúgy csúnyában szól, nem olyan tiszta mint a hátlapi, mint, ha valami másik bolygóról érkezett volna a dolog. Nem értem.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
MasterMark #4286 üzenetére
Szóval vágjam ki az ablakon az alaplapot, mert nem megoldható, hogy pl. ha az előlapira bedugom a fejhallgatót akkor az használja azt a kimenetet ?
-
rbertkrl
aktív tag
Üdv.!!
Van egy Asrock H61 Pro BTC lapom. Azon egy VIA VT1705-ös hangchip van forrasztva. Namost, az a helyzet, hogy ha bedugom hátulra a fejhallgatót nagyon durván jól szól, szép, erőteljes, hangos. Mikor az előlapiba dugom, ami ugye rá van kötve az alaplapra, "HD AUDIO" csatlakozóval, mert van egy "AC 97"-es is, akkor ritka szarul szól, nincs basszus, halk kicsi a dinamikatartomány egyszerűen "fakó" minden zene. Ez mitől lehet? Leszedtem már legalább 3,5 drivert (igen az egyik fele nem jött le), de mindegyiknél ugyanúgy szólt. Elméletileg amit az alaplapra előlapinak kötök, az nem ugyanazt a hangchipet kéne használja ? Nem értem miért van ekkora különbség a kimenetek között. Valaki segítsen kérem.
nem szeretném a házimozit kihúzogatni, hogy fejhallgatóval hallgathassak zenét, mert az előlapi egy rakás sz*r.
(igen tudom, a VIA chipset az a másk rakat sz*r, de nincs keret új lapra :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest