Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armagedown #26 üzenetére
Ne beszélj a magas lóról, nem lehet mindenki olyan számtech zseni, mint amilyen te vagy.
-
Most kerestem rá a neten, ez a hamis pendrive ipar még mindig él, csak már egyre nagyobb kamu tárhellyel kínálják őket... szokásos helyeken, Ebay és Ali...
Majd elfelejtettem, ez a Maxiotek vezérlő egyébként tudtommal a JMicron csak átkeresztelve, ami amúgy igencsak jó minőségű volt a SATA kontrollereknél. Talán az SSD-kben is jó szolgálatot tesznek. -
Talán vad ötlet, a PH! is csinálhatna a YouTube csatornáján egy videót ezekről, esetleg szét is szedhetnék őket. Emlékszem anno a 2010-es évek elején az E-bay-en terjedő hamis méretű pendrájvokról is volt egy rakás blogbejegyzés és YouTube videó, szóltak az embereknek, hogy ne vegyék meg őket. Valami ilyesmi kéne ezekhez is, de magyar nyelven.
-
Örülök ennek a cikknek, örülök, hogy legalább beszélünk róla. Annyit azért leírnék (lehet nem leszek vele népszerű), hogy a PH! álláspontját is megértem. Hiába hajaz a dizájn a WD SSD-ire, nincs rajta a márkajelzés, így egyértelműen nem is lehet rámondani, hogy hamisítvány. Ugyanígy a pár hónappal ezelőtti Samsungra hajazó kamu SSD-re sem lehetett egyértelműen rámondani, hogy hamisítvány.
Egy olcsó, tömeggyártott sz*r, amivel itt próbálják rontani a piac minőségét, de ettől függetlenül minden bizonnyal legálisan teszik. Keleten amúgy is népszerű a "copycat, knockoff, rip-off", stb. ipar, ha emlékeztek még az Adidas cipők helyett mennyi hamisítvány jelent meg a 2000-es évek közepe táján a piacon, meg 3 csíkos helyett 4 és 5 csíkos cipőkre, egy ideig elvolt árasztva velük a piac. Itt van is egy gyönyörű összefoglaló ezekről a másolatokról: https://www.reddit.com/r/crappyoffbrands/comments/kuetib/ultimate_collection_of_adidas_knockoffs/
Nem tudom, hogy ezekre mi lenne a legjobb megoldás, talán leginkább az, ha a fogyasztók felhívják egymás figyelmét rá, hogy, ha valami nagy valószínűséggel kamu. Beszélni kellene róla többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Dead Island 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest