- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- New Game Blitz - 2024
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bambano #6173 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Téglaépítésű családi házról van szó.
A második linken az elsőt szerintem adják méterre is.
Földeléses dolgot nem igazán értem. Routertől-routerig menne a kábel.Optikához teljesen kuka vagyok. Annyit láttam belőle, amikor hozták hozzánk a DIGI-t. Gondolom spéci szerszámok, meg spéci eszközök kellenek a két végponton.
FTP alatt ezt a kábelt érteted?: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó minőségű, legalább gigabites kültéri UTP kábelt? Emeletes ház falán kívül szeretnénk két szint között elvinni a hálózatot. Egyszerűbb ablakkeretet fúrni, mint vasbeton födémet. Beltérit nem szeretnék használni, mert szerintem nem viselné jól az időjárási viszonyokat. Nem szükséges, hogy önhordó legyen, mert elvileg nem lesz levegőben kifeszítve, de az sem baj, ha önhordó. Nem tudom, hogy szükséges-e, hogy árnyékolt legyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
Igen szoktam én is, csak amióta lelőtték a szervereket, azóta nincs kedvem sz*r*kodni Hamachival és társaival. Az OpenVPN-ről tudnál bővebb infót adni közérthető nyelven?
Ja, bocsánat az nem kérdőjel akart lenni, hanem kijelentő mód. Igazából a teljes mondat volt kérdés, a zárójeles rész, csak megjegyzés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem.
Felvázolnám a helyzetet: 2011. június elején a Codemasters lekapcsolta a GRID nevezetű játék online szervereit, ezzel megszüntetve rengeteg GRID-es felhasználó multizási lehetőségét. Itt a PH-n van egy lelkes társaság, aki keresi a további játék lehetőségét. Kipróbáltunk néhány programot (Hamachi, Gameranger, Tunngle), de egyikkel sem voltunk maradéktalanul megelégedve, ezért szeretnénk más megoldást találni, hogy multizhassunk továbbra is.
Hogyan lehetne szerverbérléssel olyan hálózatot (VPN?) létrehozni, amire jelszóval fel tudnánk csatlakozni és LAN-ként viselkedne (GRID ezt támogatja...)? Hozzáteszem nem vagyok hálózatokban überprofi, úgyhogy átlagfelhasználóként kezeljetek a válaszoknálKöszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest