Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
Sziasztok,
Adott egy Escam Qf518-as kamera. Wifin kapcsolódik a routerre, fix IP kiosztva, portok átirányítva. Remekül műküdik, iCSee app üzeneteket is küld cloudservice nélkül is. Egy gond van, valószínűleg meghekkelték a kamerámat, ugyanis a Digi DDOS támadásos leveleket ír egy ideje. Ezzel együtt jár a net szakadozás is, amit eddig nem kapcsoltam össze, de ahogy lekapcsoltam a kamerát megszűnt minden szakadozás és nem jön levél sem.
A kérdés az, hogy "hogyan tegyem vissza" a hálóra? Kapott egy gyári visszaállítást, fhn/jelszó páros eddig is be volt állítva. Változtattam DDNS címet, router jelszó, Wifi jelszó, wifi hálózat név..... Ha egyszer megtaláltak van rá esély hogy mindíg így lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest