- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Segítséget kérnék.
3 db wifis kamerával fedném le az udvart, az elhelyezésükben nem vagyok biztos. Készítettem egy skiccet, potenciális helyekről, melyik 3 helyet ajánljátok?
Az autót, kertkaput, bejárati ajtót mindenképp szeretném látni, a többi nyílászárón van redőny. Ha nagyon muszáj, akkor még egy 4. kamerára is beruházok.
Köszönöm! -
Veron
addikt
Vettem egy akkus mozgásra ébredő kamerát.
Ezeknél a mozgásérzékelős megoldásoknál a technológia sajátossága, hogy keresztirányú mozgásokat kiválóan, de a kamera felé irányulókat nagy hibaszázalékkal ismerik fel?
Mert nálam ez a helyzet, pedig a minőségibb rendszert vásároltam (Eufy). -
Veron
addikt
Wyze v2 kamerával van valakinek tapasztalata? Beltéri de sokan kültéren is gond nélkül használják. Gond lehet a mozgásérzékelés utáni 5 perces cool down periódus.
-
Veron
addikt
Esetleg a Hismaho névvel gyártott darabokról? [link]
Korábbi kiszemeltek'
[Wanscam k55a]
[Soliom S60 ] -
Veron
addikt
Soliom S60 és S90 valamint Wanscam K55a típusokról tudtok valamit? Ezek olyan integrált napelemes megoldások és tesztekben is szerepelnek. Bármit info az adott típusról vagy gyártókról?
-
Veron
addikt
Az megoldható hogy az ilyen wifis, napelemes kamerák NVRre mentsenek?
Korábban már említettem, hogy egyelőre nem jöhet szóba a vezetékes megoldás, viszont napelemesből is az lenne a megfelelő, amibe a napelem a kameraházra van integrálva. Az egy fokkal esztétikusabb, mint a külön felszerelt napelem. -
Veron
addikt
válasz
stickermajom #14677 üzenetére
erre gondolsz? [link]
világítania kellene éjszaka? -
Veron
addikt
Alapvetően valami akkus megoldásra gondoltam. Padlás nincs, ez nem opció, a házat meg most vakolták, így nem akarom utólag javítani. Sajnos a kamera kimaradt a tervezéskor. :(
Az álkamera annyira feltűnő lenne? Rosszból is kellene vagy 3 egyforma, hogy lefededje az ajtókat. -
Veron
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy
1. Van egy olyan kábelmentes megoldás kültérre, ami megbízhatóan jól működik? Ronda lenne kábeleket vinni a kamerákhoz sajnos, mert kábelcsatornát nem szeretnék, a vakolatot javítani meg nem lehet szépen.
2. Van-e élethű, jó minőségű álkamera, aminek elrettentő szerepe van? A házban van riasztó és lesz IP kamera is egyébként. -
Veron
addikt
Van beltérre ajánlott wifis és akkumulátoros kamera? Sajnos a kábelezés nem megoldott, de a router nagyon közel van legalább.
Éjszaka vagy aktiválás után kellene néhány képet küldeni, ha az ajtón belép valaki.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest