Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Segítséget kérnék.
3 db wifis kamerával fedném le az udvart, az elhelyezésükben nem vagyok biztos. Készítettem egy skiccet, potenciális helyekről, melyik 3 helyet ajánljátok?
Az autót, kertkaput, bejárati ajtót mindenképp szeretném látni, a többi nyílászárón van redőny. Ha nagyon muszáj, akkor még egy 4. kamerára is beruházok.
Köszönöm! -
Veron
addikt
Vettem egy akkus mozgásra ébredő kamerát.
Ezeknél a mozgásérzékelős megoldásoknál a technológia sajátossága, hogy keresztirányú mozgásokat kiválóan, de a kamera felé irányulókat nagy hibaszázalékkal ismerik fel?
Mert nálam ez a helyzet, pedig a minőségibb rendszert vásároltam (Eufy). -
Veron
addikt
Wyze v2 kamerával van valakinek tapasztalata? Beltéri de sokan kültéren is gond nélkül használják. Gond lehet a mozgásérzékelés utáni 5 perces cool down periódus.
-
Veron
addikt
Esetleg a Hismaho névvel gyártott darabokról? [link]
Korábbi kiszemeltek'
[Wanscam k55a]
[Soliom S60 ] -
Veron
addikt
Soliom S60 és S90 valamint Wanscam K55a típusokról tudtok valamit? Ezek olyan integrált napelemes megoldások és tesztekben is szerepelnek. Bármit info az adott típusról vagy gyártókról?
-
Veron
addikt
Az megoldható hogy az ilyen wifis, napelemes kamerák NVRre mentsenek?
Korábban már említettem, hogy egyelőre nem jöhet szóba a vezetékes megoldás, viszont napelemesből is az lenne a megfelelő, amibe a napelem a kameraházra van integrálva. Az egy fokkal esztétikusabb, mint a külön felszerelt napelem. -
Veron
addikt
válasz
stickermajom #14677 üzenetére
erre gondolsz? [link]
világítania kellene éjszaka? -
Veron
addikt
Alapvetően valami akkus megoldásra gondoltam. Padlás nincs, ez nem opció, a házat meg most vakolták, így nem akarom utólag javítani. Sajnos a kamera kimaradt a tervezéskor. :(
Az álkamera annyira feltűnő lenne? Rosszból is kellene vagy 3 egyforma, hogy lefededje az ajtókat. -
Veron
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy
1. Van egy olyan kábelmentes megoldás kültérre, ami megbízhatóan jól működik? Ronda lenne kábeleket vinni a kamerákhoz sajnos, mert kábelcsatornát nem szeretnék, a vakolatot javítani meg nem lehet szépen.
2. Van-e élethű, jó minőségű álkamera, aminek elrettentő szerepe van? A házban van riasztó és lesz IP kamera is egyébként. -
Veron
addikt
Van beltérre ajánlott wifis és akkumulátoros kamera? Sajnos a kábelezés nem megoldott, de a router nagyon közel van legalább.
Éjszaka vagy aktiválás után kellene néhány képet küldeni, ha az ajtón belép valaki.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest